اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش مردمی زنان شرقی:

انقلاب را به آسانی به دست نیاورده‌ایم که بخواهیم با یک تهدید دست از آرمان هایمان برداریم/آمریکا هیچگاه خیرخواه ایران نخواهند بود

انقلاب را به آسانی به دست نیاورده‌ایم که بخواهیم با یک تهدید دست از آرمان هایمان برداریم/آمریکا هیچگاه خیرخواه ایران نخواهند بود
بانوان بیرجندی امروز به صحنه آمده بودند تا بگویند:ما از تهدیدتت فردی مثل ترامپ نمی ترسیم و این انقلاب را به آسانی به دست نیاورده‌ایم که بخواهیم با یک تهدید دست از آرمان هایمان برداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنان شرقی ، امروز در  38 امین سالروز  پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم بیرجند همراه با دیگر هموطنان خود به صحنه آمدند تا بار دیگر ایستادگی بر سر ارزش های انقلاب خود را به رخ جهانیان بکشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان شرقی,
حاجی پور یکی از بانوان بیرجندی حاضر در راهپیمایی در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: به دلیل وظیفه شرعی در این راهپیمایی شرکت کردیم.
,
 
,
وی افزود: حضور امروز مردم بار دیگر دشمن را ناکام گذاشت و نشان داد که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
,
 
,
, ,
 
,
نخعی نیز بیان کرد: برای پاسداری از خون شهدا و پیام رهبر انقلاب وظیفه خود دانستم که در راهپیمایی حضور پیدا کنم.
,
 
,
وی با بیان اینکه با  توجه به حرف های ترامپ این حضور الزامی است تا به دشمن نشان دهیم که  در مقابل ایران باید دست از یاوه گویی بردارد، گفت:  ما از انقلاب خود راضی هستیم و هیچگاه نخواهیم گذاشت که آرمان های انقلاب زیر سوال برود.
,
 
,
این بانو خطرنشان کرد: مسئولین باید قدر این حضور مردم را بدانند و محکم در برابر تهدیدات دشمن ایستادگی کنند.
,
, ,
 
,
حسینی یکی دیگر از بانوان دیگر در این راهپیمایی گفت: امروز به دنیا ثابت کردیم که متحد هستیم و  با اتحاد خود به دشمن می فهمانیم که تحریم ها ربطی به اتحاد مردم ندارد و هر روز ثمرات انقلاب شکوفا تر می شود.
,
 
,
وی خاطرنشان کرد: امروز هم صدا با مردم انزجار خود از  آمریکا، اسرائیل و صهیونیست را اعلام کنم.
,
 
,
این بانو بیرجندی ادامه داد: هر سال که می گذرد پست بودن آمریکا بیشتر نمایان می شود و مردم باید  دشمن شناس باشند و بدانند که آمریکا هیچگاه خیرخواه ایران نخواهند بود.
,
 
,
, ,
عارفه ابرهیمی از نوجوانان شرکت کننده در این راهپیمایی عظیم گفت:  امروز در راهیپمایی شرکت کردم تا به آمریکا و اسرائیل بفهمانم که پشت رهبرمان هستیم و هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
,
 
,
وی افزود: ما از تهدیدتت فردی مثل ترامپ نمی ترسیم و این انقلاب را به آسانی به دست نیاورده‌ایم که بخواهیم با یک تهدید دست از آرمان هایمان برداریم.
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه