logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

به همت مجمع خیرین سلامت استان:

کمک 15 میلیاردی مجمع خیرین سلامت به دانشگاه علوم پزشکی استان/همراه سرای بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج تکمیل می شود+ تصاویر

کمک 15 میلیاردی مجمع خیرین سلامت به دانشگاه علوم پزشکی استان/همراه سرای بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج تکمیل می شود+ تصاویر
رییس مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد گفت:در بازدیدی که معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور و یکی از خیرین محترم از بیمارستان امام سجاد یاسوج داشتندمصوب شد همراه سرای بیمارستان امام سجاد یاسوج به همت این خیر بزرگوار با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال ساخته و تکمیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس محمد رضا نیکبخت با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت با یک اهدافی در کنار دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد به مردم خدمات می دهد،گفت: چون دانشگاه ها قادر نیستند که همه مشکلات سلامت را برطرف کنند و تا حدودی هم منابع مالی این اجازه را نمی دهد، این مجمع به یاری دانشگاه شتافته و به بیماران نیازمندکمک می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

رییس مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد افزود: خیرین زیادی از سراسر کشور در این مجمع عضو ودر زمینه ساخت درمانگاه،بخش های تخصصی بیمارستان ها، تجهیزات و دستگاه های پزشکی ، همراه سراهای بیمارستانها و تقبل هزینه درمان بیماران صعب العلاج کمک می کنند.

,

وی اظهار کرد:مجمع خیرین سلامت از ابتدای شکل گیری در کهگیلویه وبویراحمد در مجموع نزدیک به 15 میلیارد تومان در حوزه سلامت به دانشگاه علوم پزشکی استان کمک کرده و اخیرا هم یک قراردادبا کشور ژاپن در زمینه تهیه دستگاه های دیالیزبرای بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منعقد شد.

,

نیکبخت با بیان اینکه در این مرکز بیشتر به بیماران صعب العلاج برای کاهش هزینه های درمان آنها کمک می شود، افزود:برخی از شرکت های خصوصی برای همکاری و شهرداری یاسوج هم برای اهداء زمینی جهت احداث مرکز بیمار سرا برای بیماران سرطانی که نیاز هست روزانه دارو دریافت کنند اعلام آمادگی کرده اند.

,

 وی تصریح کرد: در بازدیدی که معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور و یکی از خیرین از بیمارستان امام سجاد یاسوج داشتندمصوب شد همراه سرای بیمارستان امام سجاد یاسوج که نیمه کاره مانده به همت این خیر بزرگوار با اعتباری افزون بر چهار میلیارد ریال تکمیل و افتتاح شود.

,

 

,
, ,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
, ,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
---
, ,
---
, ,
, ,
 
,
, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه