اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

احمد امیرآبادی مطرح کرد؛

فشارهای سیاسی سبب افزایش فساد اقتصادی شده است/ بیش از 60 درصد بخش نهادهای کشاورزی کشور در دست یک نفر است

فشارهای سیاسی سبب افزایش فساد اقتصادی شده است/ بیش از 60 درصد بخش نهادهای کشاورزی کشور در دست یک نفر است
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فشارهای سیاسی سبب فساد اقتصادی می شود، گفت: در بحث تضمین تسهیلات کارشناسی که در آن تخلفاتی صورت می گیرد، 14 میلیارد تومان هم در تضمین خانه دانیالی زاده مشاهده می شود و این به دلیل نبود نیروهای حزب اللهی در این عرصه ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت کریمه، احمد امیرآبادی طی سخنانی در همایش فساد اخلاقی مانع تحقق اقتصاد مقاومتی که در سالن همایشات مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، اظهار داشت: عقود اسلامی در بانک ها صورت نگرفته و اکثر معاملات بانک ها به نوعی سوری می باشد، همچنین گرفتن بهره های سنگین از افراد هم به همین گونه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریمه,

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: در شهرک های صنعتی ظرفیت تولید 70 درصد بوده اما 30 درصد هم تولید صورت نمی گیرد، به خاطر نبود نقدینگی بیش از 25 درصد تولیدات در شهرک های صنعتی قطع شده است.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک ها از تولید کننده های متقاضی تسهیلات، سودهای کلان و تضمین های سنگین دریافت می کنند، بیان داشت: اگر تولید کننده ای بخواهد از بانک تسهیلات دریافت کند باید یک فاکتور را به بانک عرضه کند در واقع این فاکتور نه درصد ارزش افزوده را از فرد می گیرد که جمعا 27 درصد متقاضی تسهیلات، باید به بانک سود بپردازد.

امیرآبادی با بیان اینکه فشارهای سیاسی سبب فساد اقتصادی می شود، گفت: در بحث تضمین تسهیلات کارشناسی که در آن تخلفاتی صورت می گیرد، 14 میلیارد تومان هم در تضمین خانه دانیالی زاده مشاهده می شود و این به دلیل نبود نیروهای حزب اللهی در این عرصه ها است.

وی ابراز داشت: چطور می شود که یک کشور در بحث موشکی و علمی دارای مقام بوده نتواند مسائل کوچک اقتصادی را که مربوط به بانک ها بوده را حل کند، از این رو این یک معضل اقتصادی است، همچنین در تغییر دولت ها افراد هم تغییر می کنند مثلا رئیس این بانک به بانک دیگری منتقل می شود که این به دلیل نفوذ آنان در این عرصه است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه گمرک و قاچاق کالا یکی دیگر از بخش هایی بوده که در آن مشکل داریم، اظهار داشت: هنگامی که عضو کابینه می داند عوارض آهن قرار است گران شود، پسر این آقا همان زمان آهن وارد می کند و یک شبه 100 میلیارد تومان به جیب می زند آیا نمی توان گفت که رانت های اطلاعاتی از مفاسد اقتصادی است؟.

امیرآبادی با بیان اینکه رانت های اقتصادی بخصوص در بحث گمرک یک معضل اقتصادی است، بیان داشت: بیش از 60 درصد بخش نهادهای کشاورزی کشور در دست یک نفر بوده آیا غیر از رانت بوده که دولت هم در یک مقطعی چندین میلیون دلار در اختیار ایشان گذاشت، که از گمرک جنس ترخیص کند، همچنین همین فرد بیش از 1200 میلیار تومان بدهی بانکی دارد ولی یک شکایت به بانک نداشته است.

وی گفت: اگر جمهوری اسلامی ضربه ای می بیند از داخل کشور بوده در واقع آقای ترامپ هیچ غلطی نمی تواند بکند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه