اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با همکاری شهرداری

فرستنده دیجیتال دزفول با ۳میلیارد ریال اعتبار راه‌اندازی شد

فرستنده دیجیتال دزفول با ۳میلیارد ریال اعتبار راه‌اندازی شد
دستگاه فرستنده ی دیجیتال با پرداخت هزینه از سوی شهرداری دزفول توسط صدا و سیمای مرکز خوزستان خریداری، نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “دزفول امروز”: فرستنده ی دیجیتال شهرستان دزفول و شمال خوزستان به مناسبت دهه ی فجر راه اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,

روابط عمومی شهرداری دزفول ضمن اعلام خبر فوق به خبرنگار دزفول امروز گفت: با توجه به اهمیت دریافت شبکه های دیجیتال در شهرهای شمال استان خصوصاً شهرستان دزفول، این موضوع در دستور کار شورای اسلامی شهر دزفول قرار گرفت و دستگاه فرستنده ی دیجیتال با پرداخت هزینه از سوی شهرداری این شهر توسط صدا و سیمای مرکز خوزستان خریداری، نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.

,

شهردار دزفول در این زمینه ابراز داشت: به منظور جلوگیری از اشاعه ی فرهنگ منحط غربی توسط شبکه های ماهواره ای و درخواست های مکرر شهروندان محترم جهت تقویت شبکه های داخلی با لایحه ی شهرداری و تصویب شورای محترم اسلامی شهر، دستگاه فرستنده ی پرقدرت دیجیتال که علاوه بر دزفول شهرهای اندیمشک و شوش را نیز تحت پوشش قرار می دهد، به قیمت سه میلیارد ریال از بودجه ی جاری شهرداری دزفول خریداری و در اختیار رادیو شهری دزفول قرار گرفت.

,

مهندس کرمی نژاد افزود: علی رغم فشارهای اقتصادی موجود در خصوص اجرای پروژه ها و پرداخت حقوق پرسنل که هم اکنون گریبانگیر مجموعه شهرداری است به علت اهمیت موضوع بهره برداری از این فرستنده، تمام تلاش خود را جهت تأمین اعتبار خرید این سیستم انجام داده ایم و تا کنون ۵۰درصد مبلغ خرید و نصب این دستگاه پرداخت و کار نصب را انجام دادیم تا در بهمن ماه این فرستنده راه اندازی شود و شهروندان گرامی از این پس می توانند صدا و تصاویر شبکه های داخلی رادیو و تلویزیونی را با کیفیت مناسب دریافت نمایند.

,

وی تصریح کرد: درخصوص خرید و راه اندازی فرستنده ی دیجیتال توسط شهرداری، شورای محترم اسلامی شهر مساعدت ویژه ای داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد.

,

گسترش استفاده از گیرنده ی دیجیتال تاثیر زیادی بر عدم بهره گیری شهروندان از برنامه های مضر شبکه های ماهواره ای بیگانه دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه