اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بنجار؛

یادگیری کمک‌ های اولیه بر همگان لازم است/ ۲۰ خانه هلال در شهر بنجار ایجاد می شود

یادگیری کمک‌ های اولیه بر همگان لازم است/ ۲۰ خانه هلال در شهر بنجار ایجاد می شود
امام جمعه شهر بنجار عنوان کرد: با توجه به اهمیت کمک و یاری به هم نوع، یادگیری کمک های اولیه بر همگان لازم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین محمود پارسا در حاشیه افتتاح خانه هلال شهید محمد علی میرلشکری در شهر بنجار اظهار داشت: خانه هلال با هدف اموزش و بالابردن تخصص و امادگی همه جانبه در مقابل حوادث غیرمترقبه و کاهش اثرات بلایای طبیعی در اشهر بنجار افتتاح شد.

امام جمعه بنجار ادامه داد: با توجه به اهمیت ویژه کمک به هم نوع تمامی اعضای جامعه باید در یادگیری مهارت های هلال احمر تلاش بیشتری داشته باشند تا در صورت مواجهه با حوادث احتمالی بتوان به راحتی با مشکلات پیش آماده مقابله کرد.

حجه الاسلام پارسا با بیان اینکه، انتظار می رود هلال احمر از خانه هلال حمایت بیشتری داشته باشد تصریح کرد: با توجه به افتتاح خانه خانه هلال، انتظار می رود نوروز امسال شاهد برپایی چادر در ورودی شهر بنجار جهت ایجاد فضای مناسب و خوش آمدگویی به مسافران و گردشگران نوروزی باشیم.

وی بیان داشت: در حال حاضر در ۲۰ روستا از توابع بخش مرکزی زابل زمین جهت احداث خانه هلال واگذار شده است که در صورت تامین اعتبار ساخته و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت تا به یادگیری کمک های اولیه و سایر مسائل مورد نیاز به مردم پرداخته و در صورت بروز حوادث به سرعت مشکلات رفع شود.

امام جمعه بنجار در پایان گفت: از افتتاح چنین خانه ای در شهر تمامی مردم بنجار خوشحال و خشنود هستند چرا که با این کار به دلیل امداد رسانی به موقع به نیازمندان، بارقه های امید در منطقه شکوفا شده است.

معاون مدیرعامل و رئیس جمعیت هلال احمر نیز ابراز داشت: راه اندازی خانه داوطلب به عنوان مکانی امن برای حضور خواهران و برادران داوطلب همکاری با جمعیت هلال احمر در شهر بنجار ایجاد می کند.

اصغر قورزهی ادامه داد: وجود خانه هلال با برگزاری کلاسهای آموزشی، مانور و اردو؛ قابلیت های لازم را در افراد جهت مقابله با حوادث ایجاد می کند.

وی تاکید کرد: امروز در هر خانواده حضور یک نفر امدادگر و جوان عضو هلال احمر به وضوح قابل مشاهده می باشد که این موضوع نشان از اهمیت آموزش های این سازمان در جامعه دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه