اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در همایش ازدواج سالم، مناسب و پایدار مطرح شد؛

ازدواج عاقلانه، انسان را به اوج می رساند/ طلاق چالشی بزرگ در عصر معاصر

ازدواج عاقلانه، انسان را به اوج می رساند/ طلاق چالشی بزرگ در عصر معاصر
روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز عنوان کرد: ازدواج عاقلانه انسان را به اوج می رساند بنابراین جوانان با انتخابی عاقلانه می توانند در مسیر صحیح قرار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ دکتر رحیمی در همایش ازدواج سالم، مناسب و پایدار که در دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد عنوان کرد: متاسفانه در سال های اخیر با افزایش چشم و هم چشمی و همچنین توقعات بیجای جوانان و خانواده ها سن ازدواج در جامعه افزایش یافته که این مضوع سبب پدیدار شدن مشکلات بسیاری در تمامی اعصار جامعه شده است.

وی ادامه داد: به دلیل ازدواج های تنها عاشقانه و عاری از هرگونه انتخاب عاقلانه و همچنین کاهش گذشت صبر و بردباری در بین زوجین و دخالت بیجای اطرافیان آمار طلاق در کشور افزایش یافته که در این راستا باید جوانان در انتخاب خود تامل بیشتری داشته و در زندگی نیز گذشت را پیشه کنند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در انتخاب همسر باید موارد بسیاری از قبیل هم کفو بودن، همسویی فرهنگ و اعتقادات مورد توجه قرار گیرد چرا که عدم توجه به آن در زندگی مشترک سبب بروز مشکلات فراوان و سرخوردگی زوجین می شود.

وی تاکید کرد: ازدواج صحیح و در پی آن تعامل زوجین سبب آرامش در زندگی زناشویی می شود و وقتی آرامش در زندگی وجود داشته باشد فرزندان بسیار خوب تربیت و تحویل جامعه می شود که این موضوع رشد و پیشرفت جامعه را در پی خواهد داشت.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز با بیان اینکه، زنان و مردان مکمل هم در مسیر پر فراز و نشیب زندگی هستند تاکید کرد: متاسفانه برنامه های ماهواره ای که به شدت شمار زیادی از مردم را به خود جذب کرده تیشه به ریشه زندگی خانواده ها زده چرا که با ترویج فرهنگ بیگانه و روابط خارج از عرف پایه و بنیان خانواده را سست کرده است.

وی ابراز داشت: ازدواج دارای جایگاه بسیار ارزشمندی در دین مبین اسلام است به طوری که با ازدواج صحیح می توان از نظر دینی خود را تقویت کرد و فرزندانی با ایمان را در خانواده ای مستحکم پرورش داد.

گفتنی است؛ در حاشیه این همایش نمایشگاهی با ده غرفه در زمینه مسایل مرتبط با سلامت جوانان و ازدواج نیز برپا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه