اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آثار شاخص تاریخی در انتظار گردشگران/چاه های باستانی گوری در حال مطالعه و پژوهش

آثار شاخص تاریخی در انتظار گردشگران/چاه های باستانی گوری در حال مطالعه و پژوهش
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: با توجه به مقصد گردشگری شدن استان سیستان و بلوچستان در سال96، آثار شاخص تاریخی استان در انتظار حضور گردشگران می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مجید کلا نوری در گفت و گو با عصر هامون با بیان اینکه فعالیت های آماده سازی آثار باستانی شاخص استان در حال انجام می باشد و اعتبارات خوبی نیز به این بخش تخصیص یافته، افزود: تمامی دستگاه ها موظف شده اند در زمینه گردشگری به فعالیت بپردازند اما وظیفه سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بیش از دیگر دستگاه ها می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
وی با بیان اینکه گردشگری در ایران بیشتر به عنوان مقصد گردشگری معرفی شده است، ادامه داد: در زمینه بهتر استقبال از گردشگران در استان تقسیم بندی شده که براساس آن سیستان پذیرای گردشگران میراث و در حوزه بلوچستان پذیرای گردشگران میراث و طبیعت خواهیم بود.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی ها برای سال آینده در زمینه آثار تاریخی و محوطه های باستانی شاخص است، تاکید کرد: با توجه به برنامه ریزی ها، مرمت این آثار در حال اجرا می باشد که از نمونه این آثار می توان به قلعه بمپور، بی بی دوست، ارگ سه کوهه، کوه خواجه، دهانه غلامان، پست و گمرک و فرمانداری چابهار و غیره اشاره کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار عصرهامون در زمینه کندوکاوهای آثار باستانی و تاریخی در استان که جدیدا در برخی از شبکه های مجازی تصاویری از آنها انتشار یافته است، خاطر نشان کرد: خط قرمز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان این موضوع است و برخورد جدی با سوء استفاده کنندگان  از میراث فرهنگی در هر شهر و حوزه و با هر تمدنی که باشد فرقی نمی کند، مهمترین وظیفه مان حفاظت و حراست از آنها است.
,
,
, خبرنگار,
, ,
کلانوری ادامه داد: به طور مثال چندی پیش در منطقه بی بی دوست یک کوره آجر پزی مجوز دار اقدام به خاک برداری غیر از محل تعیین شده کرده بود که پیگیریمان را تا حد بسته شدن این کوره انجام دادیم و این ثابت می کند که این اداره کل از مباحث فرهنگی و تاریخی کوتاه نمی آید.
وی تاکید کرد:اگر در مورد کند و کاو ها گزارشی را داشته باشیم، موضوع را به طور جدی از مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد.
این مسئول خاطر نشان کرد: در این اداره کل یگان حفاظتی وجود دارد که با 100 نفر نیرو و با فرماندهی یکی از نیروهای انتظامی استان اداره می  شود و وظیفه اصلی این یگان، حفاظت و حراست از آثار باستانی و تاریخی است.
وی گفت: در استان پهناور سیستان و بلوچستان آثار بسیار زیاد تاریخی وجود دارد که از این آثار علاوه بر آثار ثبت جهانی شده، هزار و 800اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و حفاظت کامل از این آثار نیز کار بسیار سختی است.
وی در خصوص چاه های تاریخی روستای گوری از توابع بخش جزینک شهرستان زهک نیز گفت: این چاه ها در سالهای اخیر شناسایی شده است  و پس از آن علیرغم نبود اعتبارات پژوهشی، کار پژوهش این چاه ها توسط اعضای دانشگاه و پژوهشگران این اداره کل درحال انجام است.
کلانوری خاطرنشان کرد: براساس مطالعات اولیه اعلام شده  این چاه ها مربوط به دوران اشکانی  است و برای حفاظت و مراقبت از آنها اطلاعات لازم به یگان حفاظت اداره کل داده شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه