اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار رباط کریم:

آتش نشانی به دو خودروی دیگر مجهز شد

آتش نشانی به دو خودروی دیگر مجهز شد
شهردار رباط کریم از خرید دو دستگاه خودرو اطفاء حریق و امداد نجات با تجهیزات کامل در راستای تقویت زیرساخت های ایمنی و لجستیکی در شهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مختاری، شهردار رباط کریم در گفت وگو با خبرنگار سرویس اجتماعی رباط نیوز با بیان اینکه تجهیز سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر رباط کریم یکی از اولویت های شهر می باشد، گفت : این اقدام به منظور توسعه امکانات آتش نشانی با توجه به تاسیس دو ایستگاه در دو سال اخیر و استقرار کافی تجهیزات در ایستگاه های مختلف شهر به منظور تسریع در رسیدن به محل های آسیب دیده امری بسیار ضروری بوده و با خرید دو دستگاه خودرو آتش نشانی دو ایستگاه شماره ۵ و مرکزی تقویت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,

وی افزود : هم اکنون ۷ خودرو آتش نشانی در شهر مستقر است و بیش از ۶۰ نفر در واحد های مستقر در سطح شهر مشغول به فعالیت هستند .

,

مختاری تصریح کرد : استقرار تجهیزات کافی و استقرار آن ها با فواصل مناسب از آموزه های اصلی پدافند غیر عامل و بهبود اثر بخشی مدیریت بحران است .

,

وی ادامه داد : این خودرو‌ها مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین وسیله برای مبارزه اساسی با آتشسوزی محسوب می‌شود و اصلیترین وسیله اطفای حریق سازمانهای آتشنشانی، مستقر در سکونتگاههای انسانی، اعم از شهر‌ها، شهرک‌ها و روستا‌ها، را تشکیل می‌دهد، از این نظر به خودروی آتش نشانی شهری نیز مشهور است.

,

شهردار رباط کریم در پایان تصریح کرد : هدف تقویت بنیه پیشگیرنده جهت حفظ جان و آرامش شهروندان است و تلاش می گردد همواره با نیاز سنجی و شناسایی کاستی ها با سرعت هرچه بیشتر و تا آنجا که شرایط اجازه می دهد نسبت به قویتر شدن زیر ساخت های ایمنی و لجستیکی اقدامات لازم و کاربردی را به عمل آوریم .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه