logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور؛

۵۱ میلیارد تومان اعتبار در زمینه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه پاسداران هزینه شده است

۵۱ میلیارد تومان اعتبار در زمینه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه پاسداران هزینه شده است
فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور عنوان کرد: امسال با حمایت‌های فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ۵۱ میلیارد تومان اعتبار در زمینه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ سردار محمد مارانی در مراسم افتتاح ۴۱۵ مسکن مددجویان کمیته امداد در زابل اظهار داشت: در دو سال اخیر اقدامات محرومیت‌زدایی بسیاری توسط سپاه پاسداران در جنوب شرق کشور انجام شده است.

وی افزود: در دو سال اخیر سه هزار و ۴۵۲ پروژه عمران روستایی؛ از جمله احداث جاده روستایی، برق‌رسانی، آب‌رسانی و احیای قنات توسط سپاه در روستاهای محروم جنوب شرق کشور اجرا شده است.

سردار مارانی خاطرنشان کرد: در این مدت چهار هزار و ۹۷۲ پروژه محرومیت‌زدایی توسط سپاه پاسداران در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال‌زایی، عمرانی و بهداشتی و درمانی در جنوب شرق کشور اجرا شده است.

وی ابراز داشت: در طی این مدت یک هزار و ۵۲۰ مورد اشتغال‌زایی از طریق پروژه‌هایی مانند پرورش بلدرچین، شترمرغ و دام توسط سپاه در جنوب شرق کشور انجام شده است.

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور تصریح کرد: در دو سال اخیر ۱۲۱ هزار و ۴۸۰ مورد بسته فرهنگی توسط سپاه پاسداران میان مردم مناطق محروم جنوب شرق کشور توزیع شده است.

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور اظهار داشت: با برپایی بیمارستان‌های صحرایی در نقاط محروم جنوب شرق کشور در سال‌های اخیر یک ملیون و ۱۸۰۰ نفر از خدمات بهداشتی و درمانی سپاه پاسداران در جنوب شرق کشور بهره‌مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه، حاشیه‌نشینی به عنوان یک معضل اساسی در سیستان و بلوچستان به شمار می رود در پایان ابراز داشت: معضل حاشیه‌نشینی به ویژه در شهرستان‌های زاهدان و چابهار بسیار جدی است و در این راستا تاکنون اقداماتی از جانب سپاه در راستای محرومیت‌زدایی در این مناطق انجام شده که نیاز است افزایش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه