اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از طرف جمع کثیری از مردم خونگرم بهمئی سردسیر صادر شد:

پیام تشکر مردم بخش دیشموک از نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی + جزییات

پیام تشکر مردم بخش دیشموک از نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی + جزییات
مژده که بوی نفت و دود هیزم از منزلم رخت بر می بندد و که رؤیایم در آستانه تحقق است و آموزگارم می گوید اگر معدن و سد درست شود جاده هم درست می شود و شغل ایجاد می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازپایگاه خبری شهرستان کهگیلویه،  مردم دیشموک در تقدیر از عدل هاشمی پور پیامی را به این پایگاه خبری ارسال کردند که در ذیل منتشر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه,

بسم الله الرحمن الرحیم « من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق » … چقدر این جملات برایم آشنا ٬ دلنواز و امید بخش است « زیر ساخت ها را درست می کنم، معدن نیترات دیشموک آماده باش؛آمدم، اطلاعات من را از معدن ساغند یزد بگیر و سد بالیاب آماده باش؛آمدم ، اطلاعات من را از سد کرخه بگیرید، گازرسانی دیشموک و چاروسا آماده باش آمدم . اطلاعات من را از پروژه ۵۶ اینچ عسلویه به ایران شهر به طول ۹۰۷ کیلومتر و عبور آن از ۵ استان کشور بگیرید و علاوه بر ۵۶ اینچ پاتاوه و ۴۸ اینچ سراسری اهواز تا کردستان از پروژه نفتخانه عراق تا منصوریه و بغداد اطلاعات من را بگیر » مخلص کلام . مردم شریف دیشموک و چاروسا ٬ گاز را می آورم؛ معدن را راه اندازی می کنم، سد بالیاب را سامان میدهم .

,

اینها برای مردم رؤیا بود ، اما امیدوار و چشم انتظار بودیم و اما آنروز ٬ عده ای وعده هایت را بلند پروازی ٬ شانتاژ تبلیغاتی و عوام فریبی خواندند .

,

آنروز عده ای یواشکی در گوش مردم و عده ای هم با صدای بلند می گفتند امکان ندارد !!! مگر می شود !؟ آری ٬ آنروز ٬ دیروز بود و هنوز یکسال نشده است . اما ته دلمان قرص بود که دل بزرگ و دریایی ات قرص است و عزمت جزمتر ٬ چرا که توکلت بادخدا بود و کارنامه گذشته ات درخشان ؛ با صلابت گفتی« آری » می شود .

,

و امروز روز وعده موعود است، امروز روز تنفس جنگلهای بلوط است تا جان بگیرند و به ما ساکنان منطقه و البته هر رهگذری جان و حیات و نفس تازه ای ببخشند و نوید که پشته های هیزم برای مادران ایلم تبدیل به خاطره می شود .

,

مژده که بوی نفت و دود هیزم از منزلم رخت بر می بندد و که رؤیایم در آستانه تحقق است و آموزگارم می گوید اگر معدن و سد درست شود جاده هم درست می شود و شغل ایجاد میشود.

,

اگر گاز بیاید وقت هزینه و انرژیی که صرف تأمین گرمایش مدرسه می نمودم صرف پیشرفت درسی می نمایم و من که از بوی نفت و بخاریهای مستعمل سردرد مزمن گرفته ام در دل خود می گفتم انشاءالله و برای روشن دیدن بخاری گازی کلاسم لحظه شماری می کنم .

,

آری گفته بودی « آمدم نشون بدم کار کردن یعنی چه ٬ دل بزگ داشتن یعنی چه و آدمهای بزرگ برای کارهای بزرگ و عام المنفعه درست شده اند .» و خوشبختانه امروز « آن نمی شود و امکان ندارد » به حقیقت پیوست و گاز رسانی دیشموک و چاروسا تا دشمن زیاری کلنگ زنی شد .‌اما ای سردار سازندگی کهگیلویه بدان که من از دیار آفتابم . شناسنامه ایل و تبارم قدرشناسی است .

,

یادگار نیاکانم وفای به عهد است؛ مهمان نوازی ٬ صداقت ٬ محبت و صفا ٬ تار و پود وجودی ماست .

,

با زبان سر و با صفای آیینه دل می گوییم : سپاسگزاریم . و خدا را شکر همه و همه اینها به برکت خون شهداء و نظام مقدس جمهوری اسلامی است .حاج عدل متشکریم.

,

 

,

از طرف جمع کثیری از مردم خونگرم بهمئی سردسیر/ انتشار در شبکه های اجتماعی

,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه