logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی:

بسیج دانشجویی پلی میان مسئولان و مردم خواهد بود/طرح پرسش دانشجویی شامل تمام مسئولان کشور است

بسیج دانشجویی پلی میان مسئولان و مردم خواهد بود/طرح پرسش دانشجویی شامل تمام مسئولان کشور است
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی با اشاره به نامه امروز شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور به جهانگیری گفت: بسیج دانشجویی و به طور کل جنبش دانشجویی انقلابی تلاش دارد که از طرف جامعه نخبگانی پلی میان مسئولین و مردم ایجاد کند و از تریبون شفاف و بی غرض خود به تقویت روند ارتباط مردم و مسئولین کمک کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد امین سلیمی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بسیج دانشجویی با بیان این مطلب افزود: فرهنگ پاسخگویی و شفافیت و اساسا هر اقدامی که منجر به ارائه یک تصویر واضح و حقیقی از مسئولان جامعه بشود علاوه بر اینکه به نظارت عمومی آحاد مردم بر مسئولین کمک ویژه ای میکند باعث میشود که جامعه کمتر تحت تاثیر فضای رسانه ای و جنگ های تبلیغاتی قرار بگیرد.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تاکید کرد: اینکه فعالان و نخبگان دانشجویی و عامه مردم به یک  فهم و ذهنیت مشترک از مشکلات و معضلات عمومی جامعه برسند و فعالیتشان را منطبق با نیازهای واقعی مردم پیش ببرند اتفاقات مبارکی در جامعه خواهد افتاد و اتفاقا زمینه انتقال مبانی بسیار والاتر و مهم تری از طرف نخبگان به مردم تسهیل خواهد شد.

سلیمی ادامه داد: مسائل مرتبط با معیشت عمومی نظیر بیکاری ، رکود، گرانی و اجرای ناصحیح و ناقص برخی سیاست های تعریف شده تحت عنوان اقتصاد مقاومتی که به بیان رهر معظم انقلاب موجبات نارضایتی و گله مندی مردم را فراهم کرده در دستور کار ویژه بسیج دانشجویی قرار دارد. در روزهای پایانی سال " اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل" بسیار به جاست که سوال شود مسئولین تا به امروز چه کرده اند؟

وی تصریح کرد: نامه امروز شورای تببین مواضع کشور تنها به نهاد های دولتی در پایتخت محدود نمی شود. همه نمایندگان مجلس، شهرداری ها، استانداری ها، ادارات کل استانی و شهری و به طور کل همه نهادهای ذی ربط دولتی و غیر دولتی شامل این پرسش خواهند بود و بسیج دانشجویی آمادگی این را دارد تا فضای حضور همه آقایان را در مجامع دانشجویی و مردمی فراهم کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه