اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین اعلام کرد:

توزیع 300 هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی/ قاچاق درختان جنگلی در استان نداریم

توزیع 300 هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی/ قاچاق درختان جنگلی در استان نداریم
مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین با اشاره به توزیع 300 هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی بیان کرد: جنگل‌های استان حفاظت شده است و قاچاق چوب به معنای قطع درختان وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، علی اکبر اسداللهی مدیرکل سازمان منابع طبیعی قزوین پیش از ظهر امروز(سه شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برنامه‌های هفته منابع طبیعی اظهار کرد: هفته منابع طبیعی از روز یکشنبه 15 اسفندناه سال جاری شروع می‌شود و تا 21 اسفندماه ادامه دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی در ادامه افزود: شعار امسال منابع طبیعی و آبخیزداری استان در هفته منابع طبیعی"همیار طبیعت باشیم" است و برنامه‌های ما با سخنرانی مسئولان منابع طبیعی در شهرستان‌های مختلف پیش از اجرای خطبه‌های نماز جمعه شروع می‌شود. 

این مسئول ادامه داد: روز 15 اسفندماه سال جاری همزمان با روز درختکاری و اولین روز منابع طبیعی غرس نهال در مزار شهیده رقیه رضایی و غرس نهال با حضور مسئولین استانی در منزل برادر شهیده رضایی انجام می‌گیرد؛ همچنین برگزاری جشن درختکاری در پارک بانوان با همکاری شهرداری و غرس نهال با حضور مردم برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های هفته منابع طبیعی اذعان کرد: در شهرستان‌های قزوین، تاکستان، بویین زهرا، آبیک و البرز و آوج غرس نهال انجام خواهد گرفت و تا روز 21 اسفند برنامه‌های ویژه در شهرستان‌های بویین زهرا و البرز و آوج برگزار می‌شود. 

اسداللهی اضافه کرد: در سال جاری 2هزار نفر روز برای مجریان و بهره ورداران دوره آموزشی در روستاها برگزار شد تا در حوزه اِحیای منابع و مقابله با حریق آموزش ببینند. 

وی عنوان کرد: در راستای حمایت از روستاییان با در اختیار قرار دادن بذر به آنها 10 هزار نهال تولید شد و هدف ما حمایت از این حوزه است؛ در سال جاری برای اولین بار در استان توانستیم با در اختیار قرار دادن بذر مرتعی به روستاییان 820 هکتار را نهال کاری کنیم تا از تخریب روستاها جلوگیری شود.

کاهش تخریب ساخت و ساز غیرمجاز به کمتر از 200 هکتار 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین با بیان اینکه 300 هزار اصله توزیع نهال در این هفته صورت می‌گیرد، ابراز کرد: 10تعاونی منابع طبیعی و آبخیزداری در روستاها ایجاد شده و به دنبال تشکیل صندوق توسعه منابع طبیعی هستیم و هدف ما حرکت روستاها در مسیر درست است. 

وی ادامه داد: در حوزه اختلافات اراضی در منابع طبیعی هدف ما کاهش زمان حضور مردم در مراجع قضایی است و در همین راستا با کمک امور اراضی به رفع تداخلات روی آوردیم و در همین زمینه در سال جاری 48 پرونده در مراجع قضایی منجر به مصالحه شد. 

این مسئول تصریح کرد: رفع تداخلات در 13 روستا در حال انجام است و بررسی 8 روستا به اتمام رسیده و 5 هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته است. 

وی افزود: سال گذشته پرونده‌های رفع تداخل به 1200 هکتار می‌رسید که در سال جاری این موضوع به 600 هکتار رسیده است؛ همچنین با بازرسی‌های انجام شده تخریب ساخت و ساز غیرمجاز به کمتر از 200 هکتار کاهش یافته است. 

اسداللهی در پایان با اشاره به اینکه قاچاق چوب در استان قزوین نداریم، تصریح کرد: جنگل‌های استان حفاظت شده است و قاچاق چوب به معنای قطع درختان وجود ندارد؛ برخی ماشین‌های توقیفی در این حوزه حامل درختان غیرجنگلی بودند که به علت نبود مجوز برای حمل توقیف شده‌اند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه