logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام‌جمعه موقت گناباد:

نصرت الهی در تدبیرها و سیاست‌های مسئولان جایگاهی ندارد / مصداق عینی برای دستیابی به امداد الهی، انقلابی بودن است

نصرت الهی در تدبیرها و سیاست‌های مسئولان جایگاهی ندارد / مصداق عینی برای دستیابی به امداد الهی، انقلابی بودن است
امام‌جمعه موقت گناباد گفت: در شرایط کنونی کشور مسئولان در تدبیرها، خردورزی‌ها و سیاست‌های خود توجهی به جایگاه نصرت الهی ندارند و به‌جای توجه به نصرت الهی به لاشخورهای واقعی جهان بانام عقلانیت و واقعیت اعتماد کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، امام‌جمعه موقت گناباد در اجتماع فاطمیون گناباد که در محل فاطمیه این شهرستان برگزار شد، گفت: ایمان به خدا، آخرت و نصرت‌های و امداد الهی از مصادیق ایمان به غیب می‌باشد که برخی از انسان‌های مؤمن در این حوزه تلاش و کوشش می‌کنند اما در برابر این مصادیق کم می‌آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، امام‌جمعه موقت گناباد در اجتماع فاطمیون گناباد که در محل فاطمیه این شهرستان برگزار شد، گفت: ایمان به خدا، آخرت و نصرت‌های و امداد الهی از مصادیق ایمان به غیب می‌باشد که برخی از انسان‌های مؤمن در این حوزه تلاش و کوشش می‌کنند اما در برابر این مصادیق کم می‌آورند.,

حجت‌الاسلام حسین اسلامی یکی از شرایط ورود به حوزه نصرت و امداد الهی را تقوای فردی و اجتماعی دانست و افزود: زمانی که ملت و جامعه بخواهند از امداد غیبی بهره‌مند شوند باید یک تقوای جمعی رعایت شود لذا وقتی یک ملت که در مشکلات و سختی‌ها قرار دارند به‌جای اعتماد به خدا به کدخدا اعتماد می‌کنند و راهکار رفع مشکلات را بیگانگان می‌دانند، بدون شک از نصرت الهی بی‌بهره هستند.

,

اسلامی بابیان اینکه در شرایط کنونی کشور مسئولان در تدبیرها، خردورزی‌ها و سیاست‌های خود توجهی به جایگاه نصرت الهی ندارند، افزود: در ایران اسلامی که شروع انقلاب با اتکا به نصرت الهی صورت گرفته بود امروز مسئولان به‌جای توجه به نصرت الهی به لاشخورهای واقعی جهان بانام عقلانیت و واقعیت اعتماد کرده‌اند.

,

امام‌جمعه موقت گناباد استقامت و صبر را از دیگر شرایط نصرت و امداد الهی عنوان و تصریح کرد: در شرایط کنونی مصداق عینی استقامت و صبر برای امداد الهی انقلابی بودن است البته انقلابی گری به معنای عمل کردن بدون فکر و مدیریت و تدبیر نیست بلکه به معنای تلاش و کوشش و تفکر است و در آنجایی که موانعی از سوی دشمنان ایجاد شود نیروی انقلابی در برابر دشمن بایستند و از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کنند.

,

اسلامی با اشاره به اینکه برخی افراد در داخل کشور درصدد تخریب تفکر انقلابی گری هستند، افزود: کسانی که حقوق میلیاردی دریافت می‌کنند می‌گویند اگر تفکر انقلابی در کشور حاکم شود، رفاه مردم مختل می‌شود.

,

وی ادامه داد: در صنعت خودروسازی که تفکر انقلابی از ابتدای پیروزی انقلاب حاکم نبود سبب شد که پیشرفت چندانی در این حوزه حاصل نشود اما در حوزه صنعت موشک‌سازی که این تفکر حاکم بود سبب شد که ایران هشتمین کشور جهان در حوزه صنعت موشک‌سازی شود لذا افرادی که این‌گونه سخنان می‌زنند از مختل شدن رفاه خود احساس خطر می‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه