اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار آذربایجان شرقی در آلمان مطرح کرد:

آذربایجان شرقی علاقه‌مند به نوسازی صنایع خود است/ پیشنهاد تولید مشترک خودرو با آلمانی ها

آذربایجان شرقی علاقه‌مند به نوسازی صنایع خود است/ پیشنهاد تولید مشترک خودرو با آلمانی ها
سرپرست هیات اقتصادی استان آذربایجان شرقی در سفر به آلمان، همچنین به پیشنهاد مدیرعامل شرکت تراکتورسازی تبریز، به موضوع تولید مشترک خودرو اشاره و تاکید کرد: بخش خصوصی از طرف دولت جهت همکاری در این زمینه مجوز دارد و ضمانت‌های پولی و بانکی لازم نیز به طرف آلمانی ارائه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ، اسماعیل جبارزاده در دیدار با وزیر امور اقتصاد، اشتغال و حمل و نقل ایالت زاکسن آلمان، آمادگی بخش خصوصی و فعالان اقتصادی استان را برای همکاری با طرف آلمانی در زمینه گردشگری، معدن، حمل و نقل شهری، صنعت خودرو، محیط زیست و همچنین تحقیقات دانشگاهی و پژوهشی اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار ،,



وی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی علاقه‌مند به نوسازی صنایع خود است، افزود: به خاطر اهمیت این موضوع، ۳۰ نفر از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و دولتی در هیات اقتصادی استان حضور دارند.


جبارزاده با اعلام اینکه استان آذربایجان شرقی با وجود کارخانه‌های بزرگ و متوسط، یکی از قطب‌های صنعتی ایران محسوب می‌شود، گفت: تولیدکنندگان ما برای خودروسازان داخلی و خارجی قطعات با کیفیت بالا تولید می‌کنند.


سرپرست هیات اقتصادی استان آذربایجان شرقی در سفر به آلمان، همچنین به پیشنهاد مدیرعامل شرکت تراکتورسازی تبریز، به موضوع تولید مشترک خودرو اشاره و تاکید کرد: بخش خصوصی از طرف دولت جهت همکاری در این زمینه مجوز دارد و ضمانت‌های پولی و بانکی لازم نیز به طرف آلمانی ارائه خواهد شد.


وزیر امور اقتصاد، اشتغال و حمل و نقل ایالت زاکسن نیز در این دیدار با بیان اینکه این ایالت ظرفیت‌های مختلفی در بخش اقتصادی و صنعتی به ویژه صنایع الکتریکی و نرم‌افزاری دارد، گفت: در آینده نزدیک به قلب اقتصادی، صنعتی و تاریخی ایران یعنی تبریز جهت افزایش تعاملات و امضای بعضی قراردادها سفر خواهم کرد.


مارتین دولیگ از اراده جدی ایالت زاکسن جهت توسعه روابط تاریخی و سنتی ایران و آلمان سخن گفت و افزود: ایالت زاکسن در ایران حساب ویژه‌ای بر روی استان آذربایجان شرقی باز کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه