اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در آیین نکوداشت روز درختکاری مطرح شد؛

خوانسار ظرفیت ایجاد نهالستان های بومی را دارد/ باید تولیدکننده و صادرکننده نهال بومی باشیم

خوانسار ظرفیت ایجاد نهالستان های بومی را دارد/ باید تولیدکننده و صادرکننده نهال بومی باشیم
شفعتی گفت: خوانسار با توجه به وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن می تواند تولیدکننده و صادرکننده انواع نهال های بومی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، فرماندار خوانسار در آیین نکوداشت روز درختکاری که از سوی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پیش از ظهر امروز در دانشکده فنی حرفه ای دختران برگزار شد با اشاره به اقداماتی که در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان انجام شده است اظهار کرد: امسال در حدود پنج میلیون متر مکعب ذخیره آب شهرستان بوده است و در کنار آن نیز مرتع کاری برای جلوگیری از فرسایش خاک به طور وسیع انجام شده است.

حسن شفعتی با بیان تاثیر همراهی و همکاری مردم در حفظ منابع طبیعی گفت: اعتبارات ملی و استانی برای حفظ و توسعه منابع طبیعی در نظر گرفته شده است و مدیریت شهرستان برای حفظ منابع طبیعی منطقه حمایت قاطع خواهد داشت.

وی افزود: در کنار جمعیت رو به افزایش ما شاهد کاهش مراتع و از بین رفتن منابع طبیعی زمین هستیم، از یک سو جمعیتی که رو به افزایش است و نیاز به امنیت غذایی دارد و از سوی دیگر همین جمعیت در حال از بین بردن آب و خاک است.

فرماندار خوانسار با تاکید بر لزوم ورود جدی و کارشناسانه برای حفظ منابع طبیعی تصریح کرد: در کنار این مسئله باید برای حفظ منابع طبیعی با مشارکت مردم و با کمک NGO ها نسبت به حفظ سرمایه های طبیعی خود اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: بر همین اساس دو تقاضا وجود دارد که در وهله اول ورود جدی دهیاری ها برای نهال کاری در روستاها است و در وهله دوم که در عین حال مهم تر است وارد نکردن نهال های غیربومی به خوانسار است.

شفعتی ورود و استفاده از نهال های غیربومی در شهرستان را ناصحیح دانست و افزود: در سال های اخیر شاهد وارد کردن نهال های غیربومی از اصفهان، چادگان، فریدن و سایر شهرهای همجوار به خوانسار بوده ایم در حالی که خوانسار ظرفیت ایجاد نهالستان های بومی را دارد.

وی خاطر نشان کرد: احداث نهالستان های بومی در شهرستان به ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار کمک می کند و تسهیلات وامی ارزان قیمت به افرادی که تمایل به ایجاد نهالستان دارند داده می شود.

وی افزود: شهرستان خوانسار با وجود محصولاتی چون گردو، آلوچه، آلو، سیب و زردآلو توان ایجاد نهالستان را دارد و بخش خصوصی نیز می تواند با ایجاد اشتغال در این زمینه به شهرستان کمک نماید.

فرماندار خوانسار تاکید کرد: خوانسار با توجه به وضعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن می تواند تولیدکننده و صادرکننده انواع نهال های بومی باشد و کشاورزان منطقه نیز می توانند در این زمینه فعالیت کنند و دولت هم آماده ارائه تسهیلات ارزان قیمت و زمین برای ایجاد نهالستان در خوانسار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه