اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به بهانه روز درختکاری؛

درخت یعنی حیات و نان

درخت یعنی حیات و نان
در صورت ادامه روند قطع درختان در شهرستان نیر تا چند سال آینده موجودیت گردشگری منطقه به مخاطره خواهد افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز،درختان در همه جای عالم بیشتر از منظر تصفیه هوا و منظره آفرینی مورد توجه قرار می گیرند در صورتی که همین درختان دوست داشتنی گذرگاه روزی میلیون ها انسان زحمتکش نیز هستند و خواهند بود و در بعضی مناطق همچون شهر نیر مهمترین نماد حیات شهری و اجتماعی هستند و بایستی با چشم تقدس به وجود نازنینشان نگریست و همچون مردمک چشم از حیات مقدس آنها صیانت بعمل آید.
 
امروزه شاید برعموم اهالی شهرستان نیر مشتبه شده باشد که فردای پر فروغ فرزندانشان بیشتر به وجود نعمات طبیعی منطقه وابسته خواهد بود و رونق صنعت گردشگری مهمترین عامل ایجاد بستر شغلی برای فرزندان این مرز و بوم خواهد بود و درختان این موجودات زیبای خداوند از اصلی‌ترین المانهای این صنعت بوده و خواهد بود.
 
پر واضح است که بدون آب و درخت و سبزه مهمترین منطقه گردشگری نیر یعنی منطقه بولاقلار وجهه گردشگری خود را بکلی از دست می‌دهد پس بر ماست که از موجودیت این پدیده‌های خدادادی با جان و دل نگهداری کنیم.
 
متاسفانه در چند سال اخیر بجهت اغماض در نظارت قطع اشجار، چند صد اصله درخت در این منطقه بدون مجوز قانونی قطع شده است و در صورت ادامه این روند تا چند سال آینده موجودیت گردشگری منطقه به مخاطره خواهد افتاد.
 
لازم بذکر است کسی منکر این نیست که درختان نیز جزء محصولات کشاورزی منطقه هستند ولی برداشت این محصول تابع قوانین مدیریت شهری است و لازمۀ قطع درختان بر اساس نظریۀ کارشناسان امر است و لازم است که در مقام قطع قانونی درختان قطور کشاورزان عزیز بجای آنها اقدام به کشت درختان جوان نمایند تا ضمن حفظ فضای سبز در آینده نیز بتوانند از محل فروش آنها درآمدی حاصل نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز,
,
,
,
,
,
,
,
,

 
به امید روزی که قدر داشته‌های خود را بدانیم تا آیندگان به شماتت ما بر نخیزند.
 

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه