logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای خلیل‌آباد خبر داد؛

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در خلیل‌آباد/ بازرسی از 493 واحد صنفی در 2 هفته ابتدایی طرح

اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در خلیل‌آباد/ بازرسی از 493 واحد صنفی در 2 هفته ابتدایی طرح
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای خلیل‌آباد گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور در شهرستان خلیل‌آباد از ابتدای اسفندماه برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، محمدرضا وفادار ظهر امروز در نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان اظهار داشت: بسیج سلامت نوروزی همه‌ساله از اول اسفند تا 15 فروردین سال بعد اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی پیشگیری از بروز بیماری‌ها و صیانت از سلامت مسافران را از اهداف اجرای این طرح دانست و تصریح کرد: مراکز و اماکن حساسی نظیر پمپ‌بنزین، اقامتی، تفرجگاه‌ها، مساجد و ... که بیشتر مسافران در آنجا تردد دارند بر طبق برنامه در ایام نوروز بازدید صورت می‌گیرد.

,

کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای خلیل‌آباد بابیان اینکه بازدید از مراکز اماکن در طول سال وجود دارد، خاطرنشان کرد: در دو هفته ابتدایی اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی 493 مورد بازرسی از واحدهای صنفی، 2 مورد صدور اخطار نواقص بحرانی، 3 مورد صدور اخطار نواقص غیر بحرانی، صدور 60 کارت معاینه بهداشتی، 10 مورد نمونه‌برداری مواد غذایی، 12 مورد نمونه‌برداری میکروبی آب، معدوم‌سازی 118 کیلوگرم مواد غذایی، 273 موردسنجش کلر آب شرب، 23 مورد برخورد با دست‌فروشان، ارجاع 8 پرونده به مقام‌های غذایی و... صورت گرفته است.

,

وی از رسیدگی به شکایات سامانه 190 خبر داد و اذعان کرد: سامانه 190 شهرستان خلیل‌آباد جزء شهرستان‌های برتر استان خراسان رضوی قرار دارد که ارتقاء آن نیاز به فرهنگ‌سازی استفاده از این سامانه دارد.

,

وفادار در ادامه بابیان اینکه در بهداشت محیط و تأمین امنیت غذایی بنا بر سخت‌گیری و ایجاد مزاحمت برای کسبه و اصناف نیست، تأکید کرد: برخی اصناف و کسبه سودجو و فرصت‌طلب که فکر می‌کنند در ایام عید نظارت ضعیف‌تری وجود دارد ولی بهداشت محیط شهرستان درزمینهٔ تأمین امنیت غذایی شهروندان از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند کرد.

,

وی در پایان بابیان اینکه طبق برنامه کشیک ایام نوروز در روزهای تعطیل و غیر تعطیل نظارت‌های لازم صورت می‌گیرد، گفت: افرادی که قصد سودجویی و فرصت‌طلبی دارند با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته است مطمئناً احساس امنیت نمی‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه