اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حلوانی مدیر کمیته امداد سرایان:

در سه ماهه اول سال مبلغ 945 میلیون ریال زکات در شهرستان سرایان جمع آوری شده است.

در سه ماهه اول سال مبلغ 945 میلیون ریال زکات در شهرستان سرایان جمع آوری شده است.
همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت رقیه (س) جلسه ستاد احیاء زکات شهرستان سرایان در محل دفتر امام جمعه این شهر با حضور کلیه اعضاء برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از سرایان بیدار حلوانی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) سرایان گفت: در راستای تاکید بر احیاءفریضه  فراموش شده زکات کار و فرهنگ سازی در خصوص احیاءاین فرضیه دین در شهرستان به طور جد در دستور کار قرار گرفته است. مردم نیکوکار شهرستان در سه ماهه اول امسال مبلغ945 میلیون ریال زکات به ستاد احیاءزکات شهرستان در راستای کمک به نیازمندان و پروژه های عام المنفعه پرداخت کردهاند. وی گفت : در حال حاضر تعداد 17 نفر عامل زکات با این نهاد همکاری داشته و تعداد21 روستا از مجموع 31 روستای شهرستان مشمول پرداخت زکات می باشند .
حلوانی گفت : مجموعا در سال گذشته مبلغ 168 میلیون تومان مردم شهرستان  به ستاد زکات پرداخت کرده اند و دولت محترم نیز مبلغ 54میلیون تومان نیز تشویقی پرداخت کرده است که با احتساب کمکهای مردمی و دولتی مجموعا مبلغ 221 میلیون تومان عملکرد ستاد احیاءزکات شهرستان سرایان بوده است در ادامه این جلسه حجت السلام نجمی پور امام جمعه سرایان و رئیس ستاد احیاء زکات شهرستان گفت: زکات فریضه ای واجب و احیاء آن بر همگان تکلیف است وی با اشاره به اینکه زکات باعث پاک شدن مال می شود خاطر نشان کرد کار فرهنگی در این زمینه ضروری بوده و باید موضوع زکات در قالب جلسات و همایش ها  بیشتر معرفی شود.
کریمی فرماندار شهرستان سرایان گفت : در بحث زکات باید به نقش دولت در معادل تشویقی توجه و در هزینه کرد آن در پروژه های عام المنفعه با اولویت مد نظر قرار گرفته و طرحهایی که از محل اعتبارات زکات احداث می شود به مردم معرفی و در مناسبت های مختلف افتتاح گردد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سرایان بیدار ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه