logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اوشیدا گزارش می دهد:

کسادی بازار زابل در روزهای پایانی سال/ گرانی و عدم رونق حاصل تدبیر دولتمردان

کسادی بازار زابل در روزهای پایانی سال/ گرانی و عدم رونق حاصل تدبیر دولتمردان
کمتر از دو هفته به آغاز سال نو و ایام عید نوروز باقی مانده و در این راستا انتظار می رود که بازارها در تمام نقاط کشور از رونق خوبی برخوردار باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  اوشیدا؛ با اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم اما نه تنها بازار زابل رونق سال قبل خود را ندارد بلکه وضعیت بازار در زابل کساد، سرد و کم رونق است.

بر کسادی بازار زابل عوامل بسیاری دخیل است که در این راستا می توان به کمبود پول در دست مردم و گرانی به عنوان مهم ترین عامل اشاره کرد و دلیل آن را در آن جست.

خبرنگار اوشیدا با حضور در بازار زابل به سراغ اندک مردم حاضر در بازار و کسبه رفته تا با گپ و گفتی با آنان از حال و احوال بازار در آستانه عید نوروز گزارشی تهیه کند.


افزایش قیمت خودسرانه مهم ترین عامل کسادی بازار

سعید یکی از کسانی است که به همراه همسر و فرزندش در بازار زابل در حال بازدید از البسه موجود در مغازه هاست به خبرنگار اوشیدا گفت: متاسفانه امسال هرچه به روزهای آخر سال نزدیکتر می شویم قیمتها نیز به همان میزان افزایش می یابد.

وی با اشاره به افزایش قیمت ها در آخر سال و عدم توجه دولت به این افزایش قیمت های خودسرانه افزود: به دلیل کسادی بازار در طول سال؛ با قرار گرفتن در آستانه سال جدید شماری از کسبه مخواهند کسادی و بی پولی آن را در ایام نوروز جبران کنند چون مردم مجبورند برای عید خرید کنند و این همان چیزی است که هیچ کسی به آن توجه ندارد و در آمارهای دولتی و تورم هم دیده نمی شود.

سعید تصریح کرد: ما قشر کارگر که درآمدهایمان مانند مدیران نیست و همانند آنان پاداش های میلیونی آخرسال نداریم بنابراین سعی میکنیم هزینه ی خود را با تورم تنظیم کنیم به طوری که مثلا امسال عید، بخش زیادی از خریدهایمان را کاهش دادیم و به جای شستن فرش روی آن را شامپو کشیدیم.


درآمدهای اندک مانع از خرید برای عید شده است

یکی دیگر از شهروندان زابلی اظهار داشت: یاد قدیم بخیر که با آغاز اسفند بوی عید و بهار درهمه جا استشمام می شد به طوری که روزها را برای رسیدن به ایام نوروز و تحویل سال نو میشمردیم.

حمید هاشمی به خبرنگار اوشیدا گفت: قناعت مهم ترین شاخصه مردم روزگار قدیم بود به طوری که همه با دل شاد و خوش اقدام به خانه تکانی و خرید عید می کردند و از چشم و هم چشمی خودداری می کردند.

وی ادامه داد: متاسفانه این روزها قیمت اجناس به شدت بالا رفته و به همان میزان از کیفیت آن نیز کاسته شده و این مسئله انتخاب را برای مردم دشوار کرده است.

هاشمی تصریح کرد: درآمدهای اندک در مقابل اجناسی که روز به روز بر گرانی آن ها افزوده می شود سبب دلسردی مردم برای خرید می شود و این موضوع شادی را از دل مردم در دنیای پر از چشم و هم چشمی امروز می گیرد.

وی در پایان گفت: هر ساله این موقع از سال بازار زابل جای سوزن انداختن نبود اما امسال شاهد خلوتی آن هستیم البته در این بین تعویق چندماهه حقوق بعضی ارگان ها دخیل است.

بازار کساد است

یکی از فروشندگان پوشاک نیز گفت: با اینکه تنها چند روز تا آغاز سال نو مانده اما شاهدیم که تعداد مشتریان در بازار به نسبت سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.

وی با بیان اینکه، بازار کساد است ابراز داشت: متاسفانه به دلیل کسادی بازار بسیار از کسبه به مرز ورشکستگی رسیده اند اما تنها به دلیل اینکه باید زندگی خانواده خود را بچرخانند و بدهی های خود را بپردازند مجبورند همچنان به این کار خود ادامه دهند.

این فروشنده همچنین گفت: امسال قیمت اجناس همانند سال های قبل بالا رفته اما به دلیل افزایش هزینه های زندگی مردم توان خرید آن چنانی ندارند و ترجیح می دهند به جای اجناس با کیفیت اجناس ارزان خریداری کنند.

وی در پایان گفت: دولت تدبیر و امید نه تنها گره ای از مشکلات جامعه نگشود بلکه با افزایش گرانی، رکود و بیکاری توان زندگی را گرفته است به طوری که امسال عید بسیاری از والدین شرمنده خانواده های خود هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه