logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر راهیان نور سازمان اردویی بسیج:

هجوم رسانه های بیگانه به راهیان نور نشان دهنده اثرگذاری این حرکت فرهنگی است

هجوم رسانه های بیگانه به راهیان نور نشان دهنده اثرگذاری این حرکت فرهنگی است
حسین زاده با بیان اینکه رسانه هایی همچون بی بی سی فارسی بارها برگزاری راهیان نور دانش آموزی را مورد حمله قرار داده اند، گفت: این تبلیغات منفی نشان دهنده اثرگذاری این حرکت بزرگ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار؛ روح الله حسین زاده مدیر راهیان نور سازمان اردویی بسیج  با اشاره به اثرگذاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی اظهار داشت: اردوهای راهیان نور دانش آموزی یکی از ابتکارات قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج بود که باعث فراهم کردن زمینه برای اعزام این گروه سنی را ایجاد کرد و به دنبال آن دیدیم که رسانه هایی همچون بی بی سی فارسی بارها این حرکت ارزشی را مورد حمله قرار دادند و طوری تبلیغ نمودند که حضور دانش آموزان در مناطق جنگی هیچ الویتی نباید داشته باشد اما دیدیم که خانواده ها همچنان اشتیاق زیادی برای اعزام فرزندان خود به راهیان نور دارند.

,  شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  کوله بار, کوله بار, کوله بار,
 
,
وی ادامه داد: امسال هم راهیان نور دانش آموزی از دهم مهرماه طی مراسمی از قم آغاز گردید و همزمان در سراسر کشور، شاهد اعزام دانش آموزان به سرزمین های نور بودیم و امسال برنامه ریزی برای حضور بیش از یک میلیون نفر به اردوهای ارهیان نور است.
,
 
,
حسین زاده تاکید کرد: در برگزاری اردوهای راهیان نور شاهد آثار و برکات معنویت شهدا بر روی مردم هستیم و این تاثیرگذاری به حدی است که امسال دانش آموزان نخبه برای خادمی شهدا ثبت نام کرده اند و می توانند در یادمان ها و مناطق عملیاتی دفاع مقدس از همکلاسی های خودشان میزبانی کنند.
,
 
,
مدیر راهیان نور سازمان اردویی بسیج در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی از این جهت برای دشمنان انقلاب اهمیت دارد که روحیه استکبار ستیزی شهدا را برای دانش آموزان زنده می کند و آنها از همین موضوع نگرانند، چون ترویج فرهنگ دفاع مقدس یعنی آماده کردن نسل های امروز و آینده برای مقابله با نفوذ دشمن.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه