اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

جوانان را نسبت به خطرات چهارشنبه سوری آگاه کنیم/ لزوم فرهنگ سازی برای داشتن چهارشنبه سوری آرام و بدون حادثه

جوانان را نسبت به خطرات چهارشنبه سوری آگاه کنیم/ لزوم فرهنگ سازی برای داشتن چهارشنبه سوری آرام و بدون حادثه
ابراهیمی با بیان اینکه باید جوانان را نسبت به خطرات چهارشنبه سوری آگاه کنیم، گفت: باید از طریق رسانه ها بین خانواده ها فرهنگ سازی کنیم تا چهارشنبه سوری آرام و بدون حادثه ای را تجربه کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا ابراهیمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با «تهران نیوز » با اشاره به خطرات چهارشنبه سوری برای جوانان گفت: حفظ و انتقال هر  فرهنگ درست و هر آداب و رسوم سازنده‌ای به نسل‌های بعد ضرورتی اجتناب ناپذیر است که وظیفه همگان است و چهارشنبه سوری یکی از همین آداب و رسوم سازنده و سرمایه ملی بوده که متأسفانه به جای اینکه برای فرا رسیدن آن لحظه شماری کنیم، با حوادث تلخی که به همراه دارد خود منبع استرس، نگرانی و اضطراب بین تمامی افراد شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با بیان اینکه شادی که آرامش روح و جسم خود و دیگران را کاملا برهم زند دیگر شادی نیست، بلکه کاذب و خطرساز بوده و به نوعی نشانه عدم تعقل است، افزود:

,

ابراهیمی تاکید کرد: جایگزین کردن شادی‌های بی خطر با هماهنگی رسانه ملی در سطح خانواد‌ه‌ها، استان و کشور، هدایت کردن این اقدامات به بیرون شهر و در محیط‌های آماده دارای امکانات ایمنی و درمانی، گوشزد کردن و پذیرش مسئولیت همچون همیار پلیس در امر قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی به تمامی افراد جامعه در این ایام جهت آرامش بیشتر با نظارت خود و مردم از جمله راهکارهای مقابله با حوادث احتمالی در چهارشنبه سوری است.

,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه باید جوانان را نسبت به خطرات شادی های بیهوده و استفاده از مواد محترقه و منفجره در چهارشنبه سوری آگاه کرد، ابراز داشت: برخی از جوانان با دوستانشان تصمیم می گیرند که چهارشنبه سوری متفاوتی داشته باشند و از این رو، ممکن است که جان و سلامتشان را به خطر نبیندازند و نیاز است که رسانه ها به عنوان نهادهای اثرگذار در خانواده ها، در خصوص خطرات چهارشنبه سوری به خانواده ها و جوانان هشدار دهند و با فرهنگ سازی لازم، کاری کنند که پایان سال خوبی داشته باشیم و بتوانیم با شادی به استقبال نوروز ۹۶ برویم.

,

وی با اشاره به اینکه فرهنگ سازی برای داشتن چهارشنبه سوری آرام و بدون حادثه، ضرورت دارد، ادامه داد: هیچ یک از افراد این طیف سنی تنهایی دست به خطر نمی‌زنند و هر چه اجتماع آنها زیادتر باشد به خاطر توزیع بار مسئولیت بین آنها احتمال خطر کردن آنها بیشتر است؛همچنین یکی دیگر از علل این اقدامات به خاطر عدم مدیریت درست خانواده‌ها‌ست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه