اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همزمان با سراسر کشور؛

طرح کاج در زابل اجرایی شد/ واحدهای کارگری و مسئولین خانه های بهداشت برتر در شهرستان ها معرفی می شوند

طرح کاج در زابل اجرایی شد/ واحدهای کارگری و مسئولین خانه های بهداشت برتر در شهرستان ها معرفی می شوند
رییس اداره تعاون، کار، رفاه و امور اجتماعی عنوان کرد: همزمان با سراسر کشور طرح ملی کاج در شهرستان زابل نیز اجرایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  اوشیدا مجتبی زاده میر اظهار داشت: واحدهای کارگری و مسئولین خانه های بهداشت برتر در طرح ملی کاج در شهرستان ها معرفی می شوند.

وی افزود: طرح کاج به دلیل اینکه کاربست مطالعه شیوع شناسی اعتیاد درجامعه کار و تولیداست به این نام خوانده می شود.

زاده میر تصریح کرد: این برنامه به پیشنهاد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به ستاد مبارزه با مواد مخدر در شورای پژوهش و مطالعات تصویب شده است.

رییس اداره تعاون، کار، رفاه و امور اجتماعی خاطرنشان کرد: اهداف این برنامه پنج ساله کاهش شیوع اعتیاد در جامعه کار و تولید به میزان ۲۵درصد نسبت به سال پایه است و کارگاه های ۵۰ تا ۵۰۰نفره را شامل می شود.

وی ابراز داشت: افزایش دانش، نگرش و مهارت کارفرمایان، کارگران و متولیان استقرار در اصول و فنون پیشگیری از اعتیاد در محیط کار، افزایش تعداد کارگران معتاد تحت مراقبت خدمات ترک اعتیاد، افزایش تعداد افراد در معرض خطر مصرف مواد مخدر که مشاوره میگیرند وافزایش میزان رضایتمندی کارفرمایان و کارگران از خدمات این برنامه از جمله اهداف طرح کاج در سال ۱۳۹۵ بوده است.

زاده میر همچنین گفت: .این برنامه در سال جاری با حمایت طلبی در فصل بهار آغاز، توانمند سازی در فصل تابستان، اجرای بسته های سه گانه در فصل پاییز و ارزشیابی نتایج برنامه و معرفی کارفرمایان برتر در فصل زمستان به پایان رسید که باعث نهادینه شدن این برنامه در سال های آتی شد.

وی اظهار داشت: زابل دارای سه خانه بهداشت کارگری شامل؛ شرکت جمعیت تعاون اسلامی، کشتارگاه صنعتی محمد آباد و شرکت ریسندگی و بافندگی می باشد.

گفتنی است؛ جلسه تجلیل از بهبان های طرح کاج راس ساعت۱۰صبح روز دوشنبه ۲۳ اسفندماه به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، مدیرکل بهزیستی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و همچنین بهبهان های شرکت جمعیت تعاون اسلامی و کشتارگاه صنعتی محمد اباد برگزار شده بود.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه