logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس:

5 میلیون بیکار در کشور وجود دارد/ معضلات اقتصادی دلیل 99 درصد مراجعات مردم به نمایندگان

5 میلیون بیکار در کشور وجود دارد/ معضلات اقتصادی دلیل 99 درصد مراجعات مردم به نمایندگان
نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس گفت: بیش از 99 درصد از مراجعات مردم به مجلس در خصوص رفع معضلات اقتصادی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی محمدشاعری در آخرین جلسه شورای اداره بهشهر، ایران را جزو امن‌ترین کشور دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران با تحمل سختی‌ها و با فریاد استقلال آزادی جمهوری اسلامی اکنون جزو امن‌ترین کشور محسوب می‌شود و این مهم را مرهون خون شهدا و درایت رهبر کبیر انقلاب هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: با توجه به اینکه پایه و اساس کشور اسلامی ما براساس مردم سالاری دینی نهادینه شده است، هیچ کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران نتوانسته در حوزه اداره شهر و روستا و همچنین احساس مسؤولیت در خصوص آینده کشور اینگونه ایفای نقش کند.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهمترین چالش جامعه کنونی بحث اقتصادی است، خاطرنشان کرد: بیش از 99 درصد از مراجعات مردم به مجلس در خصوص رفع معضلات اقتصادی است و برای عبور از این معضل باید بسترهای امنیتی, سیاسی و اقتصادی به نحوی شایسته فراهم آوریم.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه خودکفایی اقتصادی نشان از اجرایی شدن بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل است، تصریح کرد: کشور ایران همان‌گونه که توانست ریشه ناامنی را در کشور از بین ببرد می‌تواند با برنامه‌ریزی صحیح، مدیریت جهادی و کار و تلاش خستگی‌ناپذیر در حوزه‌ی اقتصادی با استقبال از سرمایه‌گذاران به خودکفایی برسد.

وی عنوان کرد: در سال جاری در حوزه‌های دفاع، بهداشت و کشاورزی در منطقه سرآمد شده‌ایم و این مهم را مرهون مدیریت جهادی در منطقه هستیم.

شاعری پایه اساسی هر کشور را خوداکتفایی اقتصادی دانست و تصریح کرد: کشوری که در مقابل بیگانه دست نیازمندی دراز می‌کند در بازه زمانی کوتاه شاید به موفقیت‌هایی دست یابد اما در بلندمدت موفق نخواهد بود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مطالبه‌گری حق مردم است و ما به‌عنوان مسؤول وظیفه داریم حضور حداکثری مردم را فراهم کنیم، افزود: در سال جاری ما اقتصاد مقاومتی را تمرین کرده‌ایم و دستاوردهای خوبی هم حاصل شهرستان شد و یقیناً اجرای شدن شعار سال در یک سال میسر نیست، این مهم با تمرین و تکرار امکان‌پذیر می‌شود.

شاعری با اشاره به 5 میلیون بیکار در کشور، بیان کرد: مشکل اصلی کشور ما بیکاری، رکود و عدم برنامه‌ریزی صحیح برای رسیدن به رشد و توسعه است.

وی به تصویب افزایش حقوق مستمندان اشاره کرد و افزود: در سال جاری موفق به افزایش 3 برابری حقوق محرومان و مستمندان شده‌ایم که اجرایی شدن این مهم در ماه آتی صورت می‌پذیرد.

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان بیش از 15 میلیارد تومان تجهیزات وارد بهشهر شد، تصریح کرد: در حوزه گازرسانی به 125 روستای بالادست شرق مازندران با قوت وارد شدیم، آبرسانی به شرق مازندران با اعتبار 30 میلیارد تومان، فاضلاب شرق مازندران با اعتبار 250 میلیارد تومان و آبگیری سد گلورد از کارهایی است که اجرایی شده و یا در دست اقدام است.

شاعری در پایان به حوزه گردشگری بهشهر اشاره کرد و گفت: در حوزه گردشگری مانند حوزه‌های دیگر در منطقه ورود پیدا کردیم و یکی از این اقدامات الحاق 17 هکتار از پارک جنگلی سالارتپه به شهرداری بهشهر به‌شمار می‌رود که موجب رونق مهمی در حوزه گردشگری شده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه