اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رزمنده جنگ تحمیلی عنوان کرد؛

راهیان نور زمینه‌ساز تحولی بزرگ در مقابله با جنگ نرم/ راویان جنگ زائران را با معارف جبهه آشنا کنند

راهیان نور زمینه‌ساز تحولی بزرگ در مقابله با جنگ نرم/ راویان جنگ زائران را با معارف جبهه آشنا کنند
رزمنده جنگ تحمیلی با اشاره به عملکرد راویان دفاع مقدس، پیشنهاد داد: راویان صرفا به ارائه گزارش از جنگ و عملیات نپردازند و زائران را با معارف دوران دفاع مقدس آشنا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا دلبریان در گفت‌وگو با خبرنگار «صبح توس»، در خصوص تاثیرات معنوی راهیان نور بعنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ اظهار داشت: همانطور که رفتن به مسجد، حرم امام رضا(ع)، مکه و عتبات عالیات تاثیر معنوی بر روی ما می‌گذارد و ما را از گناهانی که کرده‌ایم پشیمان می‌کند؛ سفر به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و آشنا شدن با روحیه ایثارگری شهدا و رزمندگان نیز ما را متحول می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

وی با بیان اینکه دشمن هر لحظه از غفلت ما سوء استفاده می‌کند و با توجه به شرایط روز، تهاجم فرهنگی دشمن مدام در حال تغییر است؛ سفر راهیان نور را زمینه‌ای برای بیدار شدن ما از خواب غفلت دانست و افزود: راهیان نور در واقع انسان را نسبت به غفلت ها واکسینه می‌کند.

,

 

,

راوی دفاع مقدس با اشاره به اینکه زیارتگاه‎ها محل کسب معارف الهی است، تاکید کرد: البته انسان تا زمانی که نخواهد از غفلت بیرون بیاید نمی‌تواند این معرفت را کسب کند و اگر ما خود را در این اماکن واکسینه می‌کنیم تا آفت گناه را از روح و روان خود بزداییم باید هر لحظه مراقب باشیم که با گذشت زمان دوباره خاک غفلت بر قلب و فکر ما ننشیند تا از این طریق دشمن نفس و دشمنان بیرونی ضربه به ما وارد کنند.

,

 

,

وی تصریح کرد: ما صرفا به ارائه گزارش جنگ و عملیات می‌پردازیم در صورتی که لازم است راویان جنگ زائران را با معارف جبهه آشنا کنند بنابراین خود راوی هم باید در این زمینه پختگی کامل را داشته باشد.

,

 

,

وی در پایان عنوان داشت: البته قلب پاک زائران و عنایت شهدا تاکنون سبب شده است تا راهیان نور زمینه‌ساز تحول بزرگی در مقابله با جنگ نرم دشمن باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه