اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار گنبدکاووس مطرح کرد:

تقدیر از نگاه ویژه امام جمعه به مسائل شهر/ ضرورت توجه بخشداران به حوزه سوادآموزی

تقدیر از نگاه ویژه امام جمعه به مسائل شهر/ ضرورت توجه بخشداران به حوزه سوادآموزی
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: آموزش و پرورش نقش ویژه ای در ساخت انسانها دارد و دستگاهها به این اداره توجه ویژه داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، فرهاد شیبک با بیان اینکه طی روزها و ماههای گذشته اقدامات و برنامه های مناسبی در گنبدکاووس مانند اجلاسیه نماز برگزار شده است، افزود: برنامه های خوبی در سال 95 برگزار شد که دستگاهها همکاری مناسبی داشتند، لازم است تشکر ویژه ای نیز از نگاه امام جمعه و پیگیری های ایشان در حوزه مسائل شهرستان که پیش قدم بودند و برگزاری برنامه ها را  به گرمی می پذیرند تشکر کرد، ایشان دراقدامی ابتکاری آخرین نمازجمعه سال95 را در راستای تبدیل شدن امامزادگان به قطب های فرهنگی انجام دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

وی با اشاره به اینکه آموزش وپرورش اگر مراجعه به دستگاهی می کند، آن دستگاه نگاه ویژه ای به آموزش وپرورش داشته باشد و تلاش خود را کند برای حل مشکلات، گفت: مسئله آموزش و پرورش حائز اهمیت است و با تعلیم و تربیت فرزندان مان سرو کار دارد و نقش ویژه ای در انسان سازی و تربیت نیروی انسانی دارد.

,

شیبک با بیان اینکه آموزش و پرورش در حوزه نیروی انسانی ظرفیت بالایی برخوردا است، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت خیرین با جدیت دنبال شود، در حوزه مدرسه سازی گام های خوبی برداشته شده است ولی تعداد مدارس های در حال تخریب زیاد است.

,

معاون فرماندار گنبدکاووس با تاکید بر ضرورت توجه ویژه بخشداران به مسئله سوادآموزی، افزود: دستگاهها در حوزه ریشه کن کردن بی سوادی نیز نگاه ویژه ای داشته باشند و همکاری لازم با اداره نهضت سوادآموزی داشته باشند، بخشداران و دهیاران نیز در این راستا برای ریشه کردن بی سوادی پای کار بیایند.

,

فرهاد شیبک با بیان اینکه درسرانه کتابخانه به مشکل دچار هستیم، افزود: باید تلاش کنیم در حوزه مدارس کتابخانه ها مشکلات را حل کنیم و سرانه مطالعه را افزایش بدهیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه