logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دبیر ستاد نوروزی شهرداری بروجن:

برپایی 7 سفره هفت سین در شهر بروجن/ نوروزگاه بام ایران پذیرای مسافران نوروزی است

برپایی 7 سفره هفت سین در شهر بروجن/ نوروزگاه بام ایران پذیرای مسافران نوروزی است
دبیر ستاد نوروزی شهرداری بروجن ضمن بیان این که هفت سفره هفت سین به مناسبت عید نوروز در این شهر برپا شده است، گفت: نوروزگاه بام ایران با برنامه های متنوع پذیرای مسافران و گردشگران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی رجبی دبیر ستاد نوروزی شهرداری بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار کلار، اظهار داشت: امسال به مناسبت عید نوروز در هفت نقطه شهر بروجن، میدان امام (ره)، میدان شهید بهشتی، میدان جهاد، میدان بسیج، میدان نبوت، میدان شهید و پل مصلی سفره هفت سین برپا کردیم.

برگزاری تورهای بروجن‌گردی در ایام نوروز

رجبی هدف از برپایی سفره های هفت سین در شهر بروجن را در راستای ترویج آداب و سنن گذشته و ایجاد محیط شاد عنوان کرد و گفت: برای این که بتوانیم فرهنگ، تمدن و آداب و رسوم شهر را به مسافران و گردشگردان بهتر معرفی کنیم تورهای بروجن‌گردی را در سطح شهر برگزار می کنیم.

وی با بیان این که در حال حاضر سه دستگاه مینی‌بوس برای تورهای بروجن‌گردی فراهم کرده ایم، گفت: برای راهنمای مسافران ایستگاه های سیار در نظر گرفته ایم؛ موتورسوران در ورودی شهر مستقر می شوند و مسافران را برای پیدا کردن مسیر حرکت راهنمایی می کنند.

رجبی اضافه کرد: همچنین تلفن رایگان ۱۳۷ را برای راهنمای مسافران در نظر گرفته ایم تا گردشگران به محض ورود به شهر بتوانند نیازمندی های خود از قبیل درمانگاه، کشیک صنوف، نانوایان و... را برطرف کنند.

برپایی کارناوال شادی نوروزی در شهر بروجن

دبیر ستاد نوروزی شهرداری بروجن در ادامه با بیان این که در راستای ترویج آداب و رسوم شهر بروجن کارناوال شادی متشکل از افرادی با لباس هاس محلی راه اندازی کرده ایم، گفت: کارناوال شادی به همراه مجامع سفره هفت سین و موسیقی محلی در سطح شهر به سمت پل مصلی حرکت می کنند.

رجبی با اشاره به این که حرکت کارناوال شادی همراه با ماشین های قدیمی، دوچرخه، موتورسیکلت و اسکیت سوران است، خاطرنشان کرد: حرکت کارناوال شادی تا روز سیزدهم فروردین ۹۶ ادامه دارد.

نوروزگاه بام ایران پذیرای مسافران نوروزی است

وی به نوروزگاه شهر بروجن که در کنار پل تاریخی مصلی بروجن در ایام عید نوروز برپا می شود اشاره کرد و گفت: برنامه های موسیقی، بازارچه صنایع و سوغات دستی، سیاه چادرهای سنتی و سفره های هفت سین را برای بازدید مسافران پیش بینی کرده ایم.

رجبی فعالیت نوروزگاه را از ساعت هشت تا ۲۱ در ایام نوروز اعلام کرد و گفت: برنامه های موسیقی محلی در نوروزگاه هر روز بعدازظهر ساعت ۱۷ آغاز می شود.

وی به دو ایستگاه راهنمای مسافران در میدان جهاد و بسیج شهر بروجن اشاره کرد و گفت: امسال هم بروشور، نقشه ایران و شهر بروجن را برای راهنمای مسافران نوروزی توزیع می‌کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
, برگزاری تورهای بروجن‌گردی در ایام نوروز,
,
,
,
,
,
,
,
, برپایی کارناوال شادی نوروزی در شهر بروجن,
,
,
,
,
,
, نوروزگاه بام ایران پذیرای مسافران نوروزی است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه