اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس :

مسئولان باید در زمینه تحقق بخشی به رونق اشتغال و تولید ملی همت بگذارند/ دغدغه رهبرانقلاب در خصوص اجرای اقتصادمقاومتی به طور عملی در کشور است

مسئولان باید در زمینه تحقق بخشی به رونق اشتغال و تولید ملی همت بگذارند/ دغدغه رهبرانقلاب در خصوص اجرای اقتصادمقاومتی به طور عملی در کشور است
ابراهیمی با بیان اینکه نامگذاری دوباره سال به نام اقتصادمقاومتی نشان دهنده این است که رهبرانقلاب بر موضوع تحقق بخشی اقتصادمقاومتی تاکید زیادی دارند، گفت: تاکید امام خامنه ای بر تولید ملی و رونق اشتغال نشان دهنده این است که مردم کشورمان در صورت افزایش تولید ملی می تواند شغل داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا ابراهیمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با « تهران نیوز» با اشاره به نامگذاری سال ۹۶ به اقتصادمقاومتی،اشتغال و تولید توسط رهبرانقلاب اسلامی، اظهار داشت: نامگذاری دوباره سال به نام اقتصادمقاومتی نشان دهنده این است که رهبرانقلاب بر موضوع تحقق بخشی اقتصادمقاومتی تاکید زیادی دارند و هنوز مسئولان نتوانسته اند به دغدغه ایشان در این زمینه پایان دهند و یقینا تاکید امام خامنه ای بر تولید ملی و رونق اشتغال نشان دهنده این است که مردم کشورمان در صورت افزایش تولید ملی می تواند شغل داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی ادامه داد: مسئولان باید در زمینه تحقق بخشی به نامگذاری سال۹۶ به رونق اشتغال و تولید ملی همت بگذارند و رویکردشان از جنبه شعاری و گزارش دهی به جنبه عملی وارد شود و شاهد اثرات تحقق بخشی به اقتصاد مقاومتی در سطح جامعه باشیم.

,

ابراهیمی خاطرنشان کرد: درخصوص معضل بیکاری، دولت های حاکم باید از ظرفیت های نظام سیاسی خود استفاد کنند از جمله این ظرفیت ها می توان به ظرفیت های استخراجی، توزیعی، نمادین و توانایی تنظیمی اشاره کرد اما متاسفانه در خصوص استخراج منابع انسانی شاهد بودیم که مسئولان بدون پشتوانه کارشناسی و بدون درک درست از شعور سیاسی جامعه وبی برنامه عمل کرده اند و به تعبیر بنده معضل بیکاری در کشور ما نهادیه شده و جزء مشکلات ساختاری محسوب می شود.

,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز داشت: مسئولان باید در حوزه اشتغال از نیروهای بهتری استفاده کنند و عواملی همچون بیکاری و عدم اشتغال در حوزه های مختلف نشان دهنده عملکرد نامناسب مسئولان در این زمینه است که یقینا در سال جدید باید شاهد برنامه های جدید مسئولان در خصوص افزایش تولید و اشتغال آفرینی برای مردم باشیم.

,

وی تاکید کرد: رهبرانقلاب در طول سال ۹۵ بارها تاکید کردند که اشتغال یکی از مباحث مهم درکشور است و مسئولان باید در این زمینه برنامه ریزی وسیعی داشته باشند و در پایان سال هم شاهد بودیم که رهبرانقلاب بار دیگر سخنرانی نمودند و فرمودند که از اجرای اقتصادمقاومتی در کشور ناراضی هستند و یقینا اگر اقتصادمقاومتی به بهترین نحو در کشور اجرا شود، شاهد بیکاری در بین جوانان نبودیم .

,

ابراهیمی در پایان گفت: امیدوارم امسال شاهد شنیدن خبرهای خوشی در زمینه اشتغال جوانان و رونق اقتصادی در کشور باشیم چرا که اکنون معیشت مردم یکی از مسائل مهم در کشور است که باید فکری به حال آن کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه