logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رکورداری فارس در گردشگری؛

بازدید بیش از 700 هزار نفر در موج اول مسافرت به استان فارس

بازدید بیش از 700 هزار نفر در موج اول مسافرت به استان فارس
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: بیش از 700 هزارنفر از اماکن تاریخی، فرهنگی استان فارس بازدید کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیلی خبری موج ما؛ مصیب امیری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس در گفتگو با خبرنگار ما از بازدید بیش از ۷۰۰ هزار نفر از اماکن تاریخی، فرهنگی استان فارس خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه مجموعه تاریخی، فرهنگی حافظیه، مجموعه جهانی تخت جمشید، مجموعه تاریخی فرهنگی سعدی، مجموعه جهانی پاسارگاد و ارگ کریم خان زند بیشترین آمار بازدید را به خود اختصاص دادند که نسبت به مدت مشابه افزایش چشمگیری داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه تحلیلی خبری موج ما,

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس یکی از دلایل استقبال از این اماکن را افزایش ساعت بازدید دانست و خاطر نشان کرد: در ایام نوروز آرامگاه حافظ به صورت ۲۴ ساعته، آرامگاه سعدی تا ساعت ۲۱:۳۰، ارگ کریم خان زند تا ۲۱:۳۰ و مجموعه تخت جمشید و پاسارگاد تا ۱۷:۳۰ پذیرای مسافران خواهند بود که این افزایش ساعت، در افزایش بازدید تاثیر بسزایی داشته است.

,

بیشترین اسکان در مدارس صورت گرفت

, بیشترین اسکان در مدارس صورت گرفت,

دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر استان ادامه داد: واحدهای اقامتی استان شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، کمپ های موقت، کلاس های مدارس، منازل استیجاری، چادرهای مسافرتی، مهمانسراها، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی است که در اختیار مسافران قرار داده شده که بیشترین اسکان در مدارس، خوابگاه‌های دانشجویی و سالن‌های ورزشی بوده است اما ارزان قیمت بودن اسکان در مدارس یکی از دلایل استقبال مسافران بود.

,

امیری در پایان از افزایش بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری استان فارس در هفته نخست تعطیلات نوروزی خبر داد و اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی بارندگی برای هفته دوم تعطیلات نوروزی حجم سفرها ممکن است تغییراتی داشته باشد.

,

انتهای پیام./۲۲۵۲۵۵

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه