اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل بهزیستی استان کرمان :

کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی می باشد /مسئولین با سازمان بهزیستی برای ساماندهی کودکان خیابانی همکاری کنند

کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی می باشد /مسئولین با سازمان بهزیستی برای ساماندهی کودکان خیابانی همکاری کنند
مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت :استان کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی دارد که یکی به صورت روزانه و دیگری شبانه روزی خدمات ارائه می دهد ؛ در مرکز شبانه روزی کودکانی که فاقد خانواده مشخصی هستند و محل مشخصی برای خواب ندارند می مانند تا زمانی که اقداماتی لازم انجام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار  کرمان۱۴۰۰ در رابطه با ساماندهی کودکان خیابانی و کار در کرمان اظهار داشت : یکی از وظایف سازمان بهزیستی ساماندهی کودکان خیابانی است که در قبال این ماموریت تلاش می کند ساماندهی به معنای واقعی را انجام دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار  , کرمان۱۴۰۰, در رابطه با ساماندهی کودکان خیابانی و کار در کرمان اظهار داشت : یکی از وظایف سازمان بهزیستی ساماندهی کودکان خیابانی است که در قبال این ماموریت تلاش می کند ساماندهی به معنای واقعی را انجام دهد.,

وی گفت : برای این اصل باید در واقع ما بتوانیم برای کودکانی که در سطح خیابان ها برای تامین معاش زندگی خود حضور دارند اقداماتی را انجام دهیم تا مجددا قرار نباشد که بازگشتی به جامعه داشته باشد لذا بایستی یک سری مراکز را ایجاد می کردیم که ماموریتشان صرفا پرداختن به این کودکان باشد.

,

استان کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی می باشد 

, استان کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی می باشد ,

صادق زاده خاطر نشان کرد : استان کرمان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز کودکان خیابانی دارد که یکی به صورت روزانه و دیگری شبانه روزی خدمات ارائه می دهد ؛ در مرکز شبانه روزی کودکانی که فاقد خانواده مشخصی هستند و محل مشخصی برای خواب ندارند می مانند تا زمانی که اقداماتی لازم انجام شود.

,

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان این که بالای ۷۰ درصد از پذیرش شده های مرکز روزانه دارای خروجی های خوب و ماندگاری هستند ، ادامه داد : در مراکز روزانه خدماتی همچون آموزش ، بهداشت ، تحصیل و بحث هایی را که بتواند بازپیوند این افراد به خانواده ها را طراحی و برنامه ریزی کند را ارائه می دهند که معمولا تعداد زیادی از کودکان توسط مددکاران ما شناسایی شده و به این مراکز ارجاع می شوند تا از این خدمات بهره مند شوند .

,

وی عنوان کرد : مرکز شبانه روزی هم مربوط به کسانی است که هیچ گونه مامنی برای زندگی ندارند و مسائل تحصیلی ، معیشتی و خانوادگیشان از طریق اقدامات مددکارانه و روانشناسی دنبال می شود و معمولا افرادی که در مراکز کودکان کار و خیابانی قرار می گیرند بازگشتشان به سطح خیابان و جامعه بسیار کم است.

,

مسئولین با سازمان بهزیستی برای ساماندهی کودکان خیابانی همکاری کنند

, مسئولین با سازمان بهزیستی برای ساماندهی کودکان خیابانی همکاری کنند,

صادق زاده با اشاره به این که این تنها مسیر خدمت به کودکان خیابانی نیست، یادآور شد : امروزه شرایط جامعه ، شیوع اعتیاد در استان و آسیب های اجتماعی و مسائلی که باعث ایجاد خشونت می شوند از جمله دلایلی برای فروپاشی کانون های خانوادگی هستند و تعدادی از این کودکان به سطح خیابان ها می آیند بنابراین مسئولین و افرادی که در جامعه نقشی دارند باید در این زمینه برنامه های بیشتری داشته باشند و با سازمان بهزیستی همکاری کنند تا بهزیستی بتواند کار ساماندهی را انجام دهد و آن ها را به تحصیل و شرایط عادی زندگی برگرداند.

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه