به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، به تازگی یکی از رسانه های نزدیک به گروهک تروریستی جیش الظلم که با ریال های نفتی عربستان و قطر امورات روزمره خود را می گذراند با دروغی مضحک مدعی این شده که ملا کمال صلاحزهی توسط سپاه پاسداران دستگیر شده است!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,
اما این دروغ هنگامی عیان شد که ملا کمال صلاحزهی در گفتگویی دستگیری خود را تکذیب کرده و گفته است: موضوع مطرح شده در خصوص دستگیری بنده صحیح نمی باشد ، بلکه حضورنیروهای سپاه پاسداران با هماهنگی فرمانده محترم قرارگاه شهید معمار، سردار ظریفی جهت حفظ امنیت و نظم جلسه صلح و سازش در ان محل و همراهی نیروهای سپاه برای امنیت بنده در مسیر های مواصلاتی روستای مته سنگ بوده است.
گفتنی است بعد از ضربات سنگین سپاه پاسداران به گروهک های تروریستی و زمین گیر کردن آنها در نقطه صفر مرزی موج دروغ پردازی گسترده با لیدری مهره های رسانه ای وابسته به آل سعود علیه سپاه پاسداران آغاز شده است.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه