logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

فرماندار جاجرم اعلام کرد؛

افزایش 11درصدی ثبت نام کنندگان در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرستان

افزایش 11درصدی ثبت نام کنندگان در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرستان
محبی با اشاره به رشد 11 درصدی آمار ثبت نام کنندگان در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرستان جاجرم نسبت به دوره چهارم گفت : این درصد افزایش ثبت نام نشان دهنده اهمیت جایگاه شورا و نشانگر رشد و بالندگی بیشتر فکری و سیاسی مردم شهرستان جاجرم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری جاجرم، وی در ادامه تعداد کل داوطلبان ثبت نام شده در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان جاجرم را 328 نفر اعلام کرد و افزود : از این تعداد 96 نفر در حوزه شهری شامل شهر جاجرم با 48 داوطلب – شهر سنخواست با 19 داوطلب و شهر شوقان با 29 داوطلب ثبت نام نموده اند و 232 نفر هم در حوزه روستایی شامل بخش مرکزی با 33 داوطلب – بخش سنخواست با 81 داوطلب و بخش شوقان با 118 داوطلب نام نویسی کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم,
دکتر محبی در ادامه به آمار داوطلبان بر اساس تفکیک جنسیت ( آقا – خانم ) اشاره کرد و افزود : از تعداد کل داوطلبان شورای اسلامی شهرستان جاجرم در حوزه شهری ، 85 داوطلب آقا و 11 داوطلب خانم نام نویسی کرده اند. بر همین اساس در حوزه روستایی نیز شاهد ثبت نام 224 داوطلب آقا و 8 داوطلب خانم می باشیم.
وی همچنین به وضعیت سنی و تحصیلی داوطلبان نیز اشاره نموده و افزود : از تعداد کل داوطلبان شهرستان ، 14 نفر زیر 30 سال و 33 نفر بالای 61 سال سن دارند. وضعیت تحصیلی داوطلبان بر اساس مدارک تحصیلی ارائه شده بدین شرح می باشد : 2 نفر دارای مدرک دکتری ، 2 نفر دارای مدرک حوزوی ، 18 نفر دارای مدرک فوق لیسانس ، 72 نفر لیسانس ، 19 نفر فوق دیپلم ، 35 نفر دیپلمه و 180 نفر دارای سواد خواندن و نوشتن.
مقام عالی دولت در شهرستان ضمن قدردانی از زحمات اعضای ستاد انتخابات شهرستان بویژه عوامل ثبت نام از داوطلبان مستقر در ستاد انتخابات شهرستان گفت : انتخابات‌هایی که در جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است بیانگر این موضوع است که جامعه ایرانی اسلامی با سرعت بالایی مسیر مردم سالاری دینی را طی می‌کند. مردم با شرکت در این انتخابات برای چندمین بار می‌توانند در تعیین سرنوشت کشور سهیم باشند و حضور پر شور مردم و انتخاب افراد اصلح برای کرسی‌های شورای اسلامی شهر و روستا نقشی سازنده در پیشرفت، توسعه و آبادانی کشور به همراه دارد.
دکتر محبی با تاکید بر اهمیت اخلاق مداری و رعایت قانون در انتخابات افزود : در برگزاری انتخابات ملاک قانون است و همه باید پایبند به قانون باشیم اگر فراتر از قانون و سلیقه ای عمل شود مسیر برگزاری انتخابات دچار هرج و مرج و انحراف خواهد شد. داوطلبان باید با اطلاع کامل از قوانین و مقررات انتخابات در این عرصه فعالیت داشته باشند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ حریم مردم و جامعه در حین برگزاری انتخابات در ادامه خطاب به داوطلبان گفت: در جامعه اسلامی امور اخلاقی ملاک هر کاری است و قطعا رعایت موازین اخلاقی در کنار قوانین مربوط به انتخابات در اولویت می باشد.
,
,
, .,
, .,
,
پایان خبر /
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه