اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توزیع کیسه های زباله تجزیه پذیر و تراکتهای طول عمر زباله در میان مسافران نوروزی در شهر سیاهکل+گزارش تصویری

توزیع کیسه های زباله تجزیه پذیر و تراکتهای طول عمر زباله در میان مسافران نوروزی در شهر سیاهکل+گزارش تصویری
برنامه توزیع کیسه های زباله تجزیه پذیر و تراکت های طول عمر زباله، در شهر سیاهکل توسط کارگروه اجرایی موسسه دوستداران سیاهکل برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، تعداد ۶۰۰ عدد کیسه زباله تجزیه پذیر به همراه تراکت های آموزشی طول عمر انواع زباله در طبیعت، توسط اعضای موسسه دوستداران سیاهکل در بین مسافران نوروزی توزیع گردید و توضیحات لازم در خصوص رها نکردن زباله در طبیعت به مسافران نوروزی داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,

هدف از اجرای این برنامه ترویج فرهنگ استفاده از کیسه های تجزیه پذیر و نریختن زباله در طبیعت بود، که با استقبال مسافران مواجه شد.

,

رامین شیرعلی پور مدیرعامل موسسه دوستداران سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل، با تشکر از کارگروه اجرایی موسسه جهت اجرای این برنامه اظهار داشت: در ایام نوروز حجم زباله به ۳ برابر ایام معمولی افزایش می یابد که متاسفانه کاهش سطل زباله در محور سیاهکل به دیلمان و عدم رعایت اصول حفظ محیط زیست توسط بعضی از مسافران؛ با آلودگی بسیار زیاد طبیعت بکر این شهرستان مواجه می شویم‌ که امید است با اجرای برنامه های این چنینی نقش موثری در حفظ محیط زیست ایفا کنیم.
امین شیر علی پور مدیر کارگروه اجرایی موسسه دوستداران سیاهکل نیز در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل گفت: کارگروه اجرایی موسسه  دوستداران سیاهکل طی برنامه های آینده تصمیم دارد که در راستای ترویج فرهنگ احترام به طبیعت و کاهش آلودگی های زیست محیطی، با برگزاری برنامه های مختلف ضمن آشنا نمودن مردم با فواید کیسه های زباله تجزیه پذیر، آنها را به سوی استفاده از این کیسه ها به جای استفاده از کیسه های پلاستیک معمولی سوق داده و مصرف سرانه تولید زباله و تولید پلاستیک را کاهش دهد که تا به امروز سه هزار کیسه زباله تجزیه پذیر در مدت ۹ ماه اخیر توسط این موسسه بصورت رایگان بین مردم توزیع شده است.

, درسیاهکل,
, درسیاهکل,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه