logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده بسیج کارگری استان کرمان:

فرهنگ انقلابی فرمول حل مشکلات اقتصادی/نقشه اقتصاد مقاومتی رهبری حلال مشکلات اقتصادی ایران

فرهنگ انقلابی فرمول حل مشکلات اقتصادی/نقشه اقتصاد مقاومتی رهبری حلال مشکلات اقتصادی ایران
فرمانده بسیج کارگری استان کرمان گفت : مهمترین نقشه دشمن نسبت دادن مشکلات اقتصادی به نظام است لذا برای خنثی سازی این ترفند دشمن از نظر رهبری ، ترویج فرهنگ تولید و مصرف کالای ایرانی است که فرمولی بسیار پر مغز و پر معنا ست .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین باقری فرمانده بسیج کارگری استان در گفتگو با کارگران کرمان به نقشه اقتصادی مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) اشاره کرد و گفت : مقام معظم رهبریی مهمترین هدف دشمنان را فشار اقتصادی بر مردم به منظور دلسرد کردن مردم از نظام حمهوری اسلامی ایران دانستند و گفتند ؛مهمترین نقشه دشمن نسبت دادن مشکلات اقتصادی به نظام است لذا برای خنثی سازی این ترفند دشمن از نظر رهبری ، ترویج فرهنگ تولید و مصرف کالای ایرانی است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین باقری فرمانده بسیج کارگری استان در گفتگو با , , کارگران کرمان, کارگران کرمان, کارگران کرمان, به نقشه اقتصادی مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) اشاره کرد و گفت : مقام معظم رهبریی مهمترین هدف دشمنان را فشار اقتصادی بر مردم به منظور دلسرد کردن مردم از نظام حمهوری اسلامی ایران دانستند و گفتند ؛مهمترین نقشه دشمن نسبت دادن مشکلات اقتصادی به نظام است لذا برای خنثی سازی این ترفند دشمن از نظر رهبری ، ترویج فرهنگ تولید و مصرف کالای ایرانی است ., ,

حسین باقری  ادامه  داد :  رهبر انقلاب در سخنان خود برای مقابله با ترفندهای شوم اقتصادی دشمن به فرمولی جذاب اشاره کردند و گفتند؛ راه حل رفع مشکلات اقتصادی ترویج فرهنگ انقلابی  ،مدیریت و تحرک پویای انقلابی است ، لذا هرجا که مدیریت انقلابی وجود داشت کارها به جلو پیش رفته اند و هر جا که این فرهنگ را ازیاد برده و یا مدیریتی بی تجرک داشته ایم و غفلت کرده ایم کارها متوقف و یا منحرف شده اند .

,

وی افزود : در حال حاضر ملت ایران ، مهمترین خواسته خود را در حمایت از مطالبه صریح رهبر انقلاب در سال جاری از مسئولان ،  گماردن مدیران انقلابی در مناصب مختلف تولیدی می دانند لذا رهبر انقلاب نیز در چنین شرایطی است که  توجه همه ی دست اندر کاران تولید اعم از کارگر و کارفرما را به داشتن فرهنگ انقلابی جلب می نماید .

,

فرمانده بسیج کارگری اذعان کرد : اکنون نباید فراموش کرد که در دوران جنگ اقتصادی بسر می بریم و برای مقابله با این جنگ باید با روحیه جهادی کار کنیم لذا گنجینه ی عظیم « دفاع مقدس » که ملت را در جنگ هشت  ساله پیروز نمود الگوی خوبی برای متولیان و عناصر تولید می باشد.

,

باقری ادامه داد : هدف  فعلی دشمن نا کارامد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی است ، میدان جنگ در گذشته تنها از راه مرزها و با سلاح نظامی انجام می شد اما اکنون این میدان تغییر کرده و به اقتصاد وارد شده و سنگر های جنگ کارخانه و سلاح این کارزار ،  اچارها و ابزار های تولیدی هستند و رزمندگان  این عرصه کارگران واحد های تولیدی .

,

و ی ابراز کرد : امروز اقتصاد تبدیل به میدان نبرد شده است راه پیروزی بر دشمن تنها احیای روحیه انقلابی و جهادی در کشور  است و این کار شدنی است و تنها با افراد شجاعی که در مقابل این حربه ها خم بر ابرو نمی آوردند امکان پذیر است نه با افرادی که از ابهت پوشالی یک کشور می ترسند و آن را کدخدا می نامند  .

,

 

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه