اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

باحضور رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور درشهرستان باغملک بیان شد؛

باغملک از لحاظ امکانات بهداشتی و درمانی جزء نقاط بسیار محروم کشور است/ پیگیری مسئولین شرط اساسی برای رسیدن به این امکانات است

باغملک از لحاظ امکانات بهداشتی و درمانی جزء نقاط بسیار محروم کشور است/ پیگیری مسئولین شرط اساسی برای رسیدن به این امکانات است
بازدید رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور به همراه فرمانده ناحیه ی مقاومت بسیج سپاه باغملک از تنها درمانگاه سپاه شهرستان باغملک.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باغملک نیوز،با حضور دکتر محمد رئیس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور درشهرستان باغملک بازدیدی به همراه سرگرد احمدی فرمانده سپاه ناحیه ی باغملک ازتنها درمانگاه سپاه این شهرستان داشتند و مشکلات این درمانگاه را بررسی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , , باغملک نیوز,

 

,

, , ,

درابتدا سرگرد احمدی بااشاره به نیاز بسیار زیاد شهرستان به این درمانگاه بیان داشت:از سال ۶۶ که سپاه شهرستان تشکیل شد درمانگاه آن هم شکل گرفت ودر این ساختمان که به صورت اجاره ای است راه اندازی شد و تا به الان هیچ تغییری نکرده ومشکلاتی هم برای ما به وجود آورده است وباهمین وجود یکی از راه های خدمات دهی به مردم و نیروهای نظامی است که اگر بخواهیم بدون مراجعه مردم عادی حساب کنیم حداقل ۲۰۰۰ نفر نیرو بازنشسته و شاغل درسپاه و نیروی انتظامی درشهرستان داریم که با این امکانات جوابگوی آنها نیستیم.

,

 

,

, , ,

 

,

سپس دکتر محمد رئیس زاده بیان کرد:باتوجه به مشکلاتی که در درمانگاه این شهرستان وجود دارد اگر سپاه باغملک زمین یا ملکی را دراختیار موسسه ی تامین درمان قرار دهد کار ساخت وساز،تجهیزات و تامین نیرو را انجام می دهد که باتوجه به این که قبلا سپاه باغملک آمادگی خود را درجهت تامین این زمین اعلام کرده به همین زودی موسسه ی تامین درمان با استقرار در شهرستان مکان جدیدی را خواهد ساخت.

,

 

,

, , ,

 

,

درخلال این بازدید دکتر رئیس زاده درگفتگویی با خبرنگار باغملک نیوز اشاره کرد:وضعیت بهداشت ودرمان شهرستان باغملک نسبت به چندین سال قبل با تلاش مسئولین پیشرفت خیلی خوبی داشته است و از لحاظ نیورهای پزشک،پیرا پزشک،پرستار و امکانات درمانی خوب بوده است اما به هیچ عنوان رشدی متناسب با رشد سایر نقاط کشور نداشته وازلحاظ امکانات درمانی و بهداشتی متاسفانه باغملک جزء نقاط بسیار محروم کشور است و درمقایسه با سایر حوزه های شهرستان پیشرفت قابل توجهی نداشت و جای کار و رسیدگی وجود دارد که با بهره برداری از بیمارستان ۹۶ تخت خوابی بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد.

,

 

,

وی درادامه افزود:وقتی زیرساخت درشهرستان وجود نداشته باشد متخصصین امکانات درمان درخصوص کار خود را ندارند و ماندگاری متخصصین پایدار نخواهد بود واین باعث می شود که خیلی از مردم برای درمان خود به جاهای دیگر مراجعه کنند که با توجه به اقدامات انجام شده توسط مسئولین در استان و شهرستان قرار براین شد درسال ۹۶ بسیج جامعه پزشکی  با اعزام تیم های تخصصی به مناطق محروم شهرستان جهش خوبی درجلوگیری از مراجعه بیماران به شهرهای دیگر داشته باشد.

,

 

,

, , ,

 

,

محمد رئیس زاده در پایان خاطر نشان کرد: همانطور که قبلا هم اشاره کردم یکی از راه های رفع محرومیت درحوزه بهداشت ودرمان راه اندازی بیمارستان جدید است و دربحث آزمایشگاه،رادیولوژی،سی تس اسکن،سونوگرافی و موارد دیگر ازلحاظ نیروی متخصص کمبود داریم این کمبود ها باتوجه به جمعیت شهرستان باید برطرف شوند که وجود زیر ساخت ها لازم است و پیگیری مسئولین شرط اساسی واصلی برای تحقق این امکانات است که باید این شهرستان داشته باشد.

,

 

,

, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه