اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برنامه کمیسیون امنیت ملی در بهار ۹۶

برنامه کمیسیون امنیت ملی در بهار ۹۶
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نشست این کمیسیون را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، با اشاره به نشست امروز چهارشنبه 16 فروردین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار داشت: در این نشست با حضور اعضا برنامه های آتی کمیسیون برنامه ریزی و مقرر شد دوشنبه 21 فروردین کمیسیون میهمان وزارت خارجه  باشد تا مباحث حوزه سیاست خارجی در جلسه مشترک کمیسیون و وزارت امور خارجه به بحث و بررسی گذاشته  شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نماینده مردم ورامین در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: دیدار کمیسیون با مراجع اعظام قم و ارائه گزارش و دریافت رهنمود از  مراجع عالیقدر و بازدید از جامعه المصطفی در هفته های آتی در دستور کار کمیسیون قرار خواهد گرفت.

,

وی گفت: دیدار با علما و زعمای ادیان الهی به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی برای هفته اول اردیبهشت در دستور کار کمیسیون قرار گیرد.

,

این نماینده مجلس از بازدید از مرزهای سیستان و بلوچستان خبر داد و عنوان کرد: این بازدید  روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده توسط اعضای کمیته امنیت و کمیته دفاعی کمیسیون انجام می شود.

,

نقوی حسینی با اشاره به سفر بروجردی به پاکستان و توافق نشست مشترک کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ایران و پاکستان گفت: حضور در مکران و گواتر برای نیمه اول اردیبهشت در دستور کار کمیسیون قرار گرفت.

,

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه نشست مشترک کمیسیون با وزارت کشور و بازدید از ستاد انتخابات مستقر در وزارت کشور  و همچنین نشست مشترک کمیسیون با وزارت اطلاعات نیز در دستور کار کمیسیون قرار گرفت اظهار داشت: همچنین  مقرر شد گزارش شش ماهه دوم کمیسیون از روند اجرای برجام برای ارائه به صحن علنی مجلس تسریع گردد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه