اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در خراسان شمالی انجام شد:

۲۳۰۰ هکتار جنگل کاری در اراضی ملی طی ۱۲ سال

۲۳۰۰ هکتار جنگل کاری در اراضی ملی طی ۱۲ سال
رئیس اداره جنگل و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: اداره کل منابع طبیعی خراسان شمالی از سال 84 تا 15 اسفند ماه سال 95 از محل اعتبارات ملی و استانی در مناطق جنگلی استان 2300 هکتار جنگل کاری دولتی انجام داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، جلال حسن نژاد، رئیس اداره جنگل و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی اظهار کرد: در خراسان شمالی سالیانه حدود 4000 هزار اصله نهال در قالب سه طرح جنگل کاری دولتی، جنگل کاری خصوصی و توسعه کشت زراعت چوب انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

به گفته حسن نژاد، هر ساله در طرح جنگل کاری دولتی، اداره کل منابع طبیعی استان از محل اعتبارات ملی و استانی به جنگل کاری دولتی اقدام می کند همچنین برای جنگل کاری در طرح نهضت سبز به منظور افزایش سرانه فضای سبز نیز نهال های رایگان در اختیار نهادهای دولتی و اشخاص حقیقی قرار می دهد تا آنان این نهال ها را در اراضی مستثنیات خود کشت کنند.
وی افزود: این اداره کل در طرح توسعه کشت زراعت چوب نیز نهال های سریع الرشد صنوبر را تهیه و در اختیار متقاضیان قرار می دهد تا آنان این نهال ها را در اراضی مستثنیات خود کشت کنند که از چوب آنها در صنعت و تولیدکاغذ، نئوپان و فرآورده های چوبی استفاده می شود.
وی در ادامه با اشاره به انجام جنگل کاری دولتی در اراضی ملی، عنوان کرد: برای این جنگل کاری ابتدا طرح تهیه می شود که این طرح شامل اجرای پروژه های احیایی و اصلاحی همچنین کشت نهال در حاشیه های جنگل هایی که از پوشش درختی خالی شده اند، هستند.
حسن نژاد گفت: از سال 84 تا 15 اسفندماه سال 95، این اداره کل با تهیه طرح، دو هزار و 300 هکتار جنگل کاری در استان انجام داده است.
وی همچنین افزود: در سال جاری نیز 150 هکتار جنگل کاری دولتی با اختصاص اعتبار 785 میلیون تومان در استان انجام می شود.
وی در بخشی دیگر از سخن خود با یادآوری این مطلب که اداره کل منابع طبیعی استان هر ساله بیش از 300 هزار اصله نهال جنگلی در نهالستان هایش تولید می کند، عنوان کرد: برای جنگل کاری دولتی گونه های بومی شامل ارس، داغداغان، بادامشک، ارغوان، زبان گنجشک و برای جنگل کاری خصوصی نیز گونه های سرو خمره ای، زبان گنجشک، کاج، افرا زینتی، آیلان و...کشت می شوند.
در عین حال، رئیس اداره جنگل و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی ها، خاطر نشان کرد: گونه هایی شامل سنجدتلخ، افرا، چنار و برخی سروها که درختان پر آب طلب هستند از چرخه تولید در استان خارج شده اند.
وی درباره مراقبت و نگهداری از جنگل های دولتی استان نیز اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز به منظور انجام عملیات مراقبت، نگهداری و آبیاری از جنگل های دولتی در اعتبارات طرح های جنگل کاری پیش بینی می شود.
وی گفت: با توجه به اینکه مراقبت و نگهداری برخی از پروژه های جنگل کاری در قالب برگزاری مناقصه به پیمانکاران واگذار می شود همچنین طی سال های اخیر انجام مراقبت و نگهداری از برخی پروژه های جنگل کاری دولتی به بهره برداران همان منطقه جنگل کاری شده، واگذار شده اند.
حسن نژاد افزود: در سال جاری در منطقه کاستان و تخت ایران شهرستان مانه و سملقان دو طرح جنگلداری چندمنظوره  به بهره برداران این طرحها واگذار شد که در غالب این طرحها تاکنون حدود ۱۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه های جنگلی انجام شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه