اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعزام اولین کاروان زیارتی از شهر بنجار به قم/ دیدار زائران با آیت الله مکارم شیرازی

اعزام اولین کاروان زیارتی از شهر بنجار به قم/ دیدار زائران با آیت الله مکارم شیرازی
امام جمعه شهر بنجار عنوان کرد: با همت و پیگیری دفتر امام جمعه و ستاد نماز جمعه شهر بنجار اولین کاروان زیارتی از شهر بنجار به قم اعزام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا حجه الاسلام محمود پارسا در گفتگو با خبرنگارماابراز داشت: اولین کاروان زیارتی از شهر بنجار به قم اعزام شد که این سفر زیارتی پنج روزه با زیارت حرم حضرت معصومه س و مسجد مقدس جمکران و کوه خضر نبی و بقیه اماکن مذهبی و سیاحتی با مرجع عالیقدر حضرت ایت الله العظمی مکارم شیرازی و نماینده ایت الله العظمی سیستانی دیدار همراه بوده است.

امام جمعه بنجار ادامه داد: در دیدار کاروان زیارتی شهر بنجار با مرجع عالیقدر تشیع ایت الله العظمی مکارم شیرازی که در فضای بسیار روحانی و معنوی برگزار شد گزارش مفصلی از وضعیت اقتصادی و معیشتی منطقه دار الولایه سیستان از قبیل مرز، منطقه آزاد، تالاب هامون و وضعیت بحرانی اقتصادی و معیشتی منطقه ارائه شد.

وی ادامه داد: ایت الله مکارم شیرازی بعد از شنیدن گزارش وضعیت منطقه، در ادامه به اوضاع منطقه سیستان پرداختند و در سخنان خود از ثواب حضور مردم در منطقه دارالولایه از آنان که در قم زندگی میکنند بیشتر است یاد کردند.

حجه الاسلام پارسا بیان داشت: طبق بیانات آیت الله مکارم شیرازی؛ مردم محروم سیستان لیاقت و شایستگی بیشتر جهت رفع محرومیت زدایی را دارند و دولت از این مردم باید حمایت بیشتری کند تا منطقه ولایی همچنان بماند.

گفتنی است؛ در این دیدار حجه الاسلام پارسا درخواستهای متعددی از قبیل کمک به فقرا منطقه، کمک به ساخت و احیاء حوزه علمیه بنجار و مساعدت جهت ساخت مصلی شهر بنجار مطرخ کردند که آیت الله مکارم شیرازی تا حد امکان قول مساعدت و همکاری دادند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه