اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در حاشیه سفر آخوندی به آذربایجان شرقی؛

دورهمی وزیر راه در تبریز!

دورهمی وزیر راه در تبریز!
وزیر راه دیروز به تبریز آمد این بار مخفی و بی سر صدا نه! بلکه با کوله باری از رای اعتماد سیاسی و پشت پرده ای! با کارنامه ای پر از پاسخگویی و احترام به مخاطبان که نمونه اش را در فرودگاه امام خمینی و حیاط پاستور دیدیم. وزیر دیروز به تبریز آمد برای افتتاح و کلنگ زنی چند طرح. برای کلنگ زنی طرحهایی که رئیس جمهور و معاونش هم آن را بر زمین زده بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، دورهمی در ادبیات عامیانه به جمعی گفته می شود که  در آن شوخی و طنز حرف اول را می زند و کسی هم در آن پاسخگوی رفتار خود نیست ؛علاوه بر این دور همی در میان مردم ما این روزها عنوان برنامه ای است که از سال گذشته با اجرای هنرمند طنز پرداز کشورمان مهران مدیری به صحنه نقره ای تلویزیون آمده است و در این برنامه مدیری با سوالات خارج کلیشه ای شخصیت مدعو را در ظاهر به نقد می کشد اما در واقع شخص مدعو هیچ گاه پاسخ های صریح نمی دهد و بیشتر برنامه به مسائل طنز و خنده آور کشیده می شود چرا ؟ چون دور همی است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,



نمونه های دورهمی در اطرافمان  زیاد مشاهده می شود حتی در سیاست و میان مسئولین ما. کسانی که از احترام و آزادی بیان سخن می گویند اما بدترین توهین را نثار منتقدان حتی منتقدان از جنس خودشان می کنند و در برابر این همه رفتار توهین آمیز پاسخگو نیستند چون دور همی است و باید بخندیم! 


وزیر راه دیروز به تبریز آمد این بار مخفی و بی سر صدا نه! بلکه با کوله باری از رای اعتماد سیاسی و پشت پرده ای! با کارنامه ای پر از پاسخگویی و احترام به مخاطبان که  نمونه اش را در فرودگاه امام خمینی و حیاط پاستور دیدیم. وزیر دیروز به تبریز آمد برای افتتاح  و کلنگ زنی چند طرح. برای کلنگ زنی طرحهایی که رئیس جمهور و معاونش هم آن را بر زمین زده بودند. سوال اینجاست چرا تا کنون  اتوبان تبریز- مرند و راه آهن تبریز- بستان آباد کاری  از پیش نبرده اند؟ پس این دولتمردان استانی و نمایندگانی که دیروز همراه وزیر بودند یک سوال نپرسیدند چرا دوباره کلنگ زنی؟ حتما یا آن کلنگ زنی نمایشی بوده یا این ها؟ بماند!  شاید این طرح ها بیمه بوده اند و جای نگرانی نیست. یاد جلسه استیضاح آخوندی افتادم. بیخیال دورهمی است! 


وزیر دیروز برای افتتاح مسکن مهر مزخرف پنداشته اش به تبریز آمد. سوال اینجاست اگر مزخرف است چرا برای عکس یادگاری و روزمه دادن  می آیند.خب به همان ها که آن را مزخرف نمی دانند بگویید بیایند افتتاح کنند تا مردم بدانند چه کسی مهر به مردم را مزخرف می داند. اگر راست می گویند کشتی به گل نشسته طرح جاده تبریز - سهند را به ساحل برسانند. بیخیال حتما این هم دور همی است!

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

وزیر از شاهرگ بودن اتوبان تبریز-بازرگان برای اتصال به اروپا می گوید اما سوال اینجاست  چرا برای اتصال به شاهرگ اعتقاد مردم در مهران و چزابه کاری نشده است؟  بهار ۹۶ هم آمد و وعده اتوبان تبریز-اهر عملی نشد. بیخیال دور همی است!

,

 

,

وزیر دیروز هم از رفتارهای مسبوق به سابقش عبور نکرد هم در پاسخ به زن روستایی و هم در پاسخ خبرنگار سوال کننده. کسی هم حرفی نمی زند. وظایف نظارتی نمایندگان اینجا هم رنگ می بازد. چه کنیم دور همی است حتما! 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه