logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس دینی:

اعتکاف سنگری در برابر تهاجمات فرهنگی/نوک حمله پیکان دشمنان اعتقادات جوانان است

اعتکاف سنگری در برابر تهاجمات فرهنگی/نوک حمله پیکان دشمنان اعتقادات جوانان است
کارشناس دینی در ماهنشان گفت: اعتکاف سنگری برای خودسازی و مساجد مکانی برای تجلی عبودیت جوانان است که می تواند در برابر دشمنان و حملات فرهنگی آنها محافظ خوبی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «حجت الاسلام رامین قربانی» امروز در گفت و گو با شمیم ماهنشان اظهار داشت: در دین مبین اسلام، جهاد از فروع دین محسوب می شود و محصول شیرین و گوارای این فریضه ی ارزشمند امنیت و عزتمندی جامعه ی اسلامی است. این در حالی است که نبی مکرم اسلام، جهاد را به جهاد اکبر و جهاد اصغر تقسیم کرده و جهاد اصغر را مجاهدت در مقابل مهاجمان به اسلام و مسلمین معرفی کردند و جهاد اکبر را خودسازی و ستیزه با هوای نفسانی بیان فرمودند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در دهه های اخیر با واژه ی آشنا و ملموس تهاجم فرهنگی اذعان فرمودند که جوانان اصلی ترین اهداف دشمن هستند و یقینا سلاح مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم خودسازی و جهاد اکبر است،اعتکاف بهترین فرصت برای خودسازی و دوری از برق و زرق دنیوی و خلوت با پروردگار عالمیان است و این مراسم عبادی لذت‏های مادی و شهوانی را در معتکف، حقیر و بی ‏ارزش می‏ کند و نقش بسیار مهمی در تهذیب نفس و جهاد اکبر دارد.
کارشناس دینی در ماهنشان گفت: الحمدلله بعد از انقلاب در عهد جمهوری اسلامی این مراسم معنوی در سراسر کشور به صورت پرشوری برگزار می گردد و اغلب معتکفین جوانان و نوجوانان هستند این در حالی است که قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی اعتکاف فقط در چند شهر محدود برگزار می شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان ,
,
,

حجت الاسلام قربانی اظهار داشت: در دنیای کنونی و با توجه به مظاهر و تبلیغات روز افزون رسانه‌های معاند با اسلام و انقلاب اسلامی، اعتکاف یکی از بهترین راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی است.

,

وی افزود: با توجه به این که در دوران تهاجم فرهنگی، دشمن با استفاده از امکانات روز تلاش دارد جوانان  را از معنویت و اخلاق جدا کند،مراسمات معنوی همچون اعتکاف جوانان را در برابر این حملات بیمه می کند.

,

کارشناس دینی در ماهنشان گفت: دشمنان اگر تا دیروز بجز حملات سخت و جنگ های تحمیلی قرآن سوزی، مسلمان کشی،‌ کاریکاتور و عکس و… انجام دادند تا مسلمانان و راهشان را ازبین ببرند، نتوانستند در آنها موفق باشند، اکنون نوک حملات خود را تغییر داده واین تهدیدات را به دست مسلمانان بر علیه مسلمانان اجرا کرده و با استفاده از فضاهای مجازی و …اعتقادات نسل های امروز را نشانه رفتند.

,

حجت الاسلام قربانی اظهار داشت:ایام البیض در ماه رجب روزهای انس با خدا  سنت معنوی اعتکاف میعادگاه انسان و معبودش است ، در این روزها مسلمانان بسیاری خانه خدا را برای تقرب به پروردگار انتخاب می‌کنند تا از زرق و برق و بدی‌های دنیوی دور شده و نور الهی در دل آن‌ها روشن شود اما در کنار این دشمنان از حرکت های خود برای دلسرد و کم عقیده کردن جوانان کوتاهی نمی کنند و از راه های مختلف انها را در دام خود گرفتار می کنند.

,

وی با بیان اینکه باید همه احاد ملت از نقشه های شوم دشمنان آگاه شده و خود و جوانان را از محافل معنوی دور نکنند، افزود: دشمنان از طریق سایت های آلوده و فاسد، ماهواره و فضای مجازی که امروزه براحتی در دست هر  جوانی پیداست  و به سهولت در بین جوانان نفوذ کرده اند، تنها راه مقابله با آنها تقوی و دینداری است که بخش مهمی از آن در آیین معنوی اعتکاف تقویت می شود.

,

کارشناس دینی در ماهنشان گفت: عبادت مسیری پیچیده است و تنها در گوشه‌ای راز و نیار کردن نیست، در اعتکاف می‌توان در کنار راز و نیاز و خلوت درونی جوانان را از مسائل دنیای دور کرد و به کمین فرهنگی دشمن نیز آگاه ساخت.امیدوارم خداوند متعال توفیق درک فضائل ماه رجب و ایام البیض را بر همه مسلمین جهان عنایت فرماید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه