logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو شورای شهر زنجان:

باغ شهرها به مراکزی از فسادهای پنهان و گسترده تبدیل شده است/ باغ شهر را تهدیدی بر علیه امنیت کشور می دانیم

باغ شهرها به مراکزی از فسادهای پنهان و گسترده تبدیل شده است/ باغ شهر را تهدیدی بر علیه امنیت کشور می دانیم
عضو شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه باغ شهر را تهدیدی بر علیه امنیت کشور می دانیم، گفت: باغ شهرها به مراکزی از فسادهای پنهان و گسترده تبدیل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس راشاد در گفت و گو با مهرزنجان، با اشاره به لزوم مقابله با ساخت و ساز غیر قانونی باغ شهرها افزود: باغ شهرها به مراکزی از فسادهای پنهان و گسترده تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عباس راشاد در گفت و گو با , مهرزنجان, ، با اشاره به لزوم مقابله با ساخت و ساز غیر قانونی باغ شهرها افزود: باغ شهرها به مراکزی از فسادهای پنهان و گسترده تبدیل شده است.,

وی با اشاره به اینکه ما در قضیه پدافند غیر عامل، باغ شهرها را تهدیدی بر علیه امنیت کشور می دانیم، تصریح کرد: باغ شهرها تهدیدی برای امنیت اخلاقی، اجتماعی و امنیت سیاسی است.

,

عضو شورای شهر زنجان افزود: اگر در شهر تردد شود مردم آگاه می شوند ولی این موضوع در باغ شهرها برعکس است و کسی از رفت و آمد آنها با خبر نمی شود.

,

راشاد تاکید کرد: ما از این زاویه نگاه نمی کنیم که حسادت کنیم که فلانی برای خود باغ شهر درست کرده است. 

,

وی با اشاره به اینکه در این خصوص به مسئولان تذکر داده شده است، گفت: اگر اتفاقی افتاد و یا قتلی شده باشد، باغ شهرها بهترین پایگاه ورود نیروی مخصوص است. 

,

به گزارش مهرزنجان، دادستان زنجان در تاریخ 24 دی ماه 1394 تعداد باغ شهرهای زنجان را 50 باغ شهر اعلام و گفت:"در حال حاضر حداقل 50 باغ شهر در زنجان وجود دارد که میانگین زمین این باغ ‌شهرها 1000  هکتار است. "

, مهرزنجان، , تعداد باغ شهرهای زنجان,

دادستان زنجان نیز بر این اعتقاد است که احداث باغ شهرها تبعاتی را به جامعه تحمیل می‌کنند.

,

حجت‎‌الاسلام حسن مظفری در جلسه حفظ حقوق بیت‌المال و حفاظت از اراضی زراعی و ملی استان زنجان با اشاره به اینکه احداث باغ شهرها تبعاتی را به جامعه تحمیل می‌کنند، گفت: بر اساس گزارش‌های موجود، این باغ شهرها  تبعات اجتماعی و حتی امنیتی را بر جامعه و حکومت تحمیل می‌کنند.

,  باغ شهرها,
دادستان زنجان با بیان اینکه 100 هزار میلیارد ریال پول مردم در استان برای ایجاد باغ شهرها هزینه شده که  هزینه ای بسیار بالاست که می‌توانست در جهت سرمایه گذاری رونق  اقتصاد استان هزینه شود.  
, دادستان زنجان,

وی با بیان اینکه نظر به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از تخریب اراضی ملی و منابع طبیعی افزود: در این راستا ما از هیچ شخص و نهادی برای اجرای قانون ترس و واهمه نداریم  و به شدت برخورد خواهیم کرد. 

,

وی با بیان اینکه نظر به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از تخریب اراضی ملی و منابع طبیعی افزود: در این راستا ما از هیچ شخص و نهادی برای اجرای قانون ترس و واهمه نداریم  و به شدت برخورد خواهیم کرد. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه