اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس مرکز بهداشت و درمان دیشموک خبر داد:

بعد از 38 سال از پیروزی انقلاب پزشکان متخصص وارد دیشموک شدند/ محرومترین نقطه کهگیلویه و بویراحمد پزشک متخصص به خود دید+عکس

بعد از 38 سال از پیروزی انقلاب پزشکان متخصص وارد دیشموک شدند/ محرومترین نقطه کهگیلویه و بویراحمد پزشک متخصص به خود دید+عکس
رئیس مرکز بهداشت و درمان دیشموک از آغاز فعالیت کاری متخصصان داخلی و اطفال برای اولین بار بعد از 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: در روز اول بیش از 213 مراجعه کننده را پذیرش شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از    پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه رئیس مرکز بهداشت و درمان دیشموک از آغاز فعالیت کاری متخصصان داخلی و اطفال برای اولین برای بصورت دائم در دیشموک خبر داد و گفت: در روز اول بیش از 213 مراجعه کننده را پذیرش کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه,

علیرضا افروغ تصریح کرد: با  پیگیری های دکتر داوری  مدیر  شبکه بهداشت شهرستان از این هفته به بعد در روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته پزشک متخصص داخلی و اطفال در دیشموک به مردم شریف، خدمات رسانی می کند.

,

افروغ اضافه کرد: یکی از مجرب ترین پزشکهای در دیشموک حضور یافته  و تا پایان ساعت کاری، بیماران را ویزیت خواهد کرد.

,
, ,

رئیس مرکز بهداشت ودرمان دیشموک با بیان اینکه، در روز اول فعالیت کاری پزشکان متخصص در حوزه اطفال 117 و بخش اطفال 96 نفر پذیرش شدند، اذعان کرد: لازم است به اطلاع عموم برسانم که من بعد در طول هفته و در دو روز یک شنبه و چهارشنبه بیماران در دو بخش اطفال و داخلی پذیرش می شود و مردم از این بابت، نگرانی نداشته باشند.

,

در سالهای گذشته و با گذشت بیش از 38 سال از انقلاب اسلامی تا کنون از نبود پزشک متخصص در حوزه های مختلف رنج برده و باعث خروج میزان زیادی پول از منطقه شده و یا علاوه بر صرف هزینه های ایاب و ذهاب بسیار زیاد برای مردم محروم دیشموک، خطر تهدید حوادث مختلف از جمله سانحه تصادف در کمین مردم در سفر به شهر های همجموار از جمله دهدشت و یا استان خوزستان و حتی فارس، وجود داشته است.

,
, ,

در روز اول فعالیت کاری پزشکان متخصص داخلی و اطفال هجوم مردم و بیماران به مرکز بهداشت درمانی دیشموک، به وضوح محسوس بوده و حاکی از این بوده که مردم به شدت نیازمند دکتر متخصص در بخش های مختلف پزشکی، می باشند.

,

در روز اول کاری پزشکان متخصص در دیشموک که 213 نفر پذیرش شده ، برای بسیاری از مراجعین هم وقت فراهم نشده است.

,

تصاویر ذیل فقط مختص به  روز اول فعالیت کاری پزشک متخصص داخلی در مرکز بهداشت و درمان بوده و تصاویر مربوط به حضور مراجعین بخش اطفال در پایگاه بهداشت و درمان تهیه نشده است.

,

 

,
 
 
,
 
 
,
 
 
,
 
,
 
,
, ,
, ,
, ,

 

,

 

,

عکس از وحید آهنگ

, عکس از وحید آهنگ, عکس از وحید آهنگ, عکس از وحید آهنگ,

 

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه