اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش 22.2 درصدی میزان صادرات غیرنفتی استان در سال 95؛

واردات یک میلیارد و 209 میلیون دلاری کالا به آذربایجان‌شرقی از طریق گمرک

واردات یک میلیارد و 209 میلیون دلاری کالا به آذربایجان‌شرقی از طریق گمرک
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: میزان صادرات کالاهای غیر نفتی استان از کلیه گمرکات کشور در سال 95 نسبت به سال 94، 22.2 درصد افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، غلامعلی راستی عصر چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان با اعلام اینکه در 12 ماهه سال 95، دو میلیون و 350 هزار تن به ارزش 2 میلیارد و 280 میلیون دلار کالای غیرنفتی به 89 کشور صادر شده است، ابراز داشت: این میزان در مدت مشابه سال 94، یک میلیون و 920 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 991 میلیون دلار بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, غلامعلی راستی عصر چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان با اعلام اینکه در 12 ماهه سال 95، دو میلیون و 350 هزار تن به ارزش 2 میلیارد و 280 میلیون دلار کالای غیرنفتی به 89 کشور صادر شده است، ابراز داشت: این میزان در مدت مشابه سال 94، یک میلیون و 920 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 991 میلیون دلار بوده است.,

وی ادامه داد: در مقایسه آمار صادرات، شاهد افزایش 14.5 درصدی ارزش صادرات غیر نفتی استان از گمرکات کشور در سال 95 نسبت به سال 94 هستیم.

,

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: میزان صادرات کالاهای غیر نفتی استان از گمرکات کشور در سال 95 نسبت به سال 94 ، 22.2 درصد افزایش یافته است.

,

غلامعلی راستی با اشاره لازم به اینکه در 12 ماهه سال 95، میزان صادرات استان از گمرکات استان یک میلیون و 150 هزار تن به ارزش یک میلیارد  و 31 میلیون دلار بوده اضافه کرد: در سال 94 نیز میزان صادرات استان از گمرکات یک میلیون و 42 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 30 میلیون دلار بود که در این میان شاهد افزایش 10 درصدی میزان صادرات از گمرکات استان در سال95 نسبت به سال 94 هستیم.

,

وی همچنین میزان واردات از گمرکات استان در سال 95 را 566 هزار تن به ارزش یک میلیارد و 209 میلیون دلار اعلام کرد.

,

قائم مقام سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی در خصوص ترکیب کالاهای صادراتی استان از گمرکات کشور، عنوان کرد: بررسی ترکیب کالاهای صادراتی نشان می‌دهد که بخش عمده کالاهای صادراتی استان را به لحاظ صنعتی بودن کالاهای صنعتی به ارزش 945 میلیون دلار با سهم 41.4 درصد و محصولات مس سونگون با ارزش 317.5 میلیون دلار و با سهم 14 درصدی، کالاهای کشاورزی به ارزش 285 میلیون دلار و با سهم 12 درصد و صادرات فلزات به ارزش 161 میلیون دلار با سهم 7 درصد و صادرات فرش به ارزش 163میلیون دلار با سهم 7 درصد و صادرات سنگ و مواد معدنی با ارزش 141 میلیون دلار با سهم 6 درصد و همچنین صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی به ارزش 121 میلیون دلار با سهم 5 درصد را به خود اختصاص داده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه