اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آب‌ معدنی هم گران شد +سند

آب‌ معدنی هم گران شد +سند
بعد از افزایش نرخ برخی از کالاهای اساسی و مصرفی مردم در سال جاری این بار نوبت به آب آشامیدنی رسید تا افزایش قیمت ۱۰ تا ۱۶ درصدی در آستانه ورود به فصل گرما داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  قیمت برخی از کالاهای اساسی و مصرفی مردم در سال جاری افزایش قیمت یافته است. نرخ شیر پاستوریزه یک برند پرفروش در ابتدای سال جاری افزایش 200 تومانی در هر لیتر را تجربه کرد که بعد از واکنش سازمان حمایت قیمت خود را 100 تومان  تعدیل  کرد اما به گران فروشی و افزایش قیمت خود ادامه داد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بعد از این ماجرا نوبت محصول دیگر صنایع لبنی یعنی خامه پاستوریزه رسید به طوری که قیمت هر خامه 2 هزار و 500 تومانی (200 گرم با چربی 30 درصد) یک برند پرفروش با حدود 17 درصد افزایش قیمت به 3 هزار تومان رسید. قیمت آب‌میوه و شربت میوه نیز افزایش 12 و نیم درصدی تا 25 درصدی داشت؛از طرفی نیز شاهد تداوم گران‌فروشی گوشت گوسفندی و برنج ایرانیدر بازار مصرف هستیم به طوری که گوشت شقه گوسفندی در سطح شهر حدود 37 هزار تومان و نوع راسته این محصول تا 70 هزار تومان نیز قیمت پیدا کرده است.

,

قیمت برج نیز در سال جاری افزایش قیمت بی سابقه ای داشته است به طوری که هر کیلوگرم برنج ایرانی در بازار مصرف تهران قیمتی  حدود 10 تا 17 هزار تومان بر اساس گزارش های میدانی انجام شده، دارد.

,

بنابراین گزارش بر اساس اینکه سازمان حمایت با صدور اطلاعیه هرگونه افزایش قیمت را منوط به مجوز کرده است اما در مقام عمل کمتر به این موضوع توجه می‌شود.

,

بر این اساس قیمت هرآب آشامیدنی نیم لیتری از 600 تومان سال گذشته به 700 تومان و آب آشامیدنی یک و نیم لیتری از هزار تومان به هزار و 100 تومان افزایش یافته است.

,

, ,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه