اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

در جهت پاسداشت شخصیت دهقان فداکار/

تاسیس بنیاد ملی و بین اللمللی ایثار و فداکاری در شهرستان میانه کلید خورد

تاسیس بنیاد ملی و بین اللمللی ایثار و فداکاری در شهرستان میانه کلید خورد
تاسیس بنیاد ایثار و فداکاری در شهرستان میانه در راستای پاسداشت شخصیت ریز علی خواجوی، دهقان فداکار میانه ای کلید خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  میانا، ستاد اجرائی  و نشان وجایزه مردمی  فداکاری، طرحی است که به پاسداشت شخصیت ریزعلی خواجوی ( دهقان فداکار) در سطح ملی و بین المللی طراحی و درحال اجرا است که در این راستا  شهر و دیار دهقان فداکار میانه ای ، به عنوان یکی از محبوب ترین چهره های فداکار مردمی، بعنوان بهترین پایگاه برای اجرای این طرح بزرگ انسانی انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  میانا,

 

,

فرماندار ویژه میانه با بیان این مطلب از استقرار دبیر خانه دائمی و تشکیل ستاد اجرایی این اقدام بزرگ فرهنگی در شهر میانه خبر داد و افزود: طی جلسه ای با دبیر ستاد عالی ضمن حمایت کامل از این طرح ، تشکیل ستاد اجرایی و استقرار دبیر خانه  دائمی  نشان و جایزه مردمی  فداکاری در شهر میانه  مورد تائید  قرار گرفت، زیرا این طرح برای پاسداشت دهقان فداکار طراحی شده و آثار مطلوبی در فرهنگ شهر و کل کشور خواهد داشت.

,

 

,

حمید شکری از افتتاح رسمی  دبیرخانه دائمی  و جایزه  فداکاری در آینده  نزدیک خبر داد و گفت: تلاش برای ترویج فرهنگ گذشت و فداکاری،  تکلیفی شرعی  و وظیفه  ای انسانی  است و ما در این اقدام پسندیده انسانی و الهی  مشارکتی جدی خواهیم  داشت.

,

 

,

وی با ستایش از شهدای انقلاب اسلامی  و دفاع مقدس ،  گذشت و اکرام  فداکاران را در بهبود فرهنگ شهروندی موثر دانست و افزود : نسل امروز و آتی  جامعه  را باید با روح و تفکر گذشت و فداکاری تربیت کرد و در این خصوص تکریم فداکاران یکی از روش های موثر ترویج فرهنگ مهربانی، گذشت و فداکاری است.

,

 

,

فرماندار میانه با اشاره به  برگزاری  مراسم  نکو داشت  ریز علی  خواجوی  طی آینده ای نزدیک افزود: از نشان و جایزه  مردمی  فداکاری در مراسم  بزرگداشت  ریز علی خواجوی  و دهقان فداکار ) با حضور  مسئولان  عالی کشور  به طور  رسمی  رونمایی شده و اولین نشان و جایزه  درهمان مراسم  به دهقان فداکار تقدیم خواهد شد.

,

 

,

وی خاطر نشان  کرد:  نشان و جایزه  مردمی  فداکاری  هر ساله  با اخذ رای و نظر مردم از سراسر کشور  برگزار خواهد شد .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه