اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون بهداشت مجلس:

بحران آب مهمترین موضوع برنامه ششم مجلس است/کم آبی، کشاورزی و صنعت را مختل می کند

بحران آب مهمترین موضوع برنامه ششم مجلس است/کم آبی، کشاورزی و صنعت را مختل می کند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: اگر مشکل آب حل شود مشکل کشاورزی، دامپروری و صنایع مرتبط حل می شود لذا بحران آب و مدیریت آن مورد توجه برنامه ششم توسعه اقتصادی مجلس قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، اولین نشست شورای اداری شهرستان ری در سال ۹۶ در هتل NOVOTEL فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با حضور هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، علیرضا هاشم زایی و محسن علیجانی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام موسوی امام جمعه باقرشهر، حجت الاسلام استیری امام جمعه فشافویه، سرهنگ حسینی سرکلانتر نهم فاتب، سرهنگ آرزومندی فرمانده سپاه ناحیه روح الله، بخشداران، معاونین فرماندار و رؤسای ادارات شهرستان ری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, ، اولین نشست شورای اداری شهرستان ری در سال ۹۶ در هتل NOVOTEL فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با حضور هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، علیرضا هاشم زایی و محسن علیجانی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام موسوی امام جمعه باقرشهر، حجت الاسلام استیری امام جمعه فشافویه، سرهنگ حسینی سرکلانتر نهم فاتب، سرهنگ آرزومندی فرمانده سپاه ناحیه روح الله، بخشداران، معاونین فرماندار و رؤسای ادارات شهرستان ری برگزار شد.,

علیجانی در این جلسه با بیان اینکه دوقطبی کردن به کشور و نظام آسیب می رساند، گفت: همه باید از شورای نگهبان تمکین کنند و نباید بگوییم رهبر معظم انقلاب روی گزینه خاصی توجه دارند.

,

وی تصریح کرد: قطعا تا جمهوری اسلامی هست تهدیدها هم وجود دارد و دشمنی اصلی استکبار جهانی با نظام و انقلاب اسلامی است.

,

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی زمینه حضور مردم در تعیین سرنوشتشان فراهم شده است و مردم غیور کشورمان همواره در پای صندوق های رای حماسه آفرینی کرده اند.

,

علیجانی با اشاره به مبانی برنامه ششم توسعه اقتصادی مجلس، بیان کرد: در برنامه ششم یکی از موضوعات مهم و کاربردی مسئله اشتغال است که نمایندگان برای حل معضل بیکاری در این برنامه پیشنهادات خود را ارائه می دهند.

,

وی ادامه داد: از مسائل و مشکلاتی که در آینده مواجه خواهیم شد، بحران آب است که عده ای عقیده دارند کم آبی نداریم بلکه مشکل اصلی مدیریت آب است که هر دو موضوع بحران آب و مدیریت آن در برنامه ششم مجلس مورد توجه است.

,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تکمیل این مطلب افزود: اگر مشکل آب حل شود مشکل کشاورزی، دامپروری و صنایع مرتبط حل می شود لذا باید در این زمینه اقدامات جدی صورت بگیرد.

,

علیجانی اذعان داشت: فضای مجازی، توانمند سازی محرومان و فقرا و آسیب های اجتماعی از دیگر مسائلی است که نمایندگان مجلس در برنامه ششم مورد توجه قرار داده اند.

,

وی اظهار داشت: متاسفانه هرکسی در کشور بخواهد کاری انجام بدهد، موانع زیادی بر سر راه کسب و کارش ایجاد می شود و لذا فردی که می خواهد سرمایه گذاری کند و در بحث تولید کسب و کار نماید از این کار منصرف می شود.

,

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با توسعه کشور ارتباط خوبی دارد، گفت: این فرودگاه با ظرفیتی که دارد می تواند به اشتغال کمک کند و همچنین فضاهای گردشگری، مذهبی و مراکز صنعتی این منطقه واقع در بخش فشافویه مکان مناسبی برای سرمایه گذاری است.

,

سرزمین مادری شهرک فرودگاهی امام خمینی (ره)، شهرستان ری است.

,

علیجانی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب توزیع عادلانه در کشور صورت نگرفته است، تصریح کرد: با توجه به استعمار و مشکلاتی که کشورمان داشته است در مدت 40 سال نمی شود کشور را ساخت و همه چیز را درست کرد.

,

وی تاکید کرد: وقتی دولتی روی کار می آید همه قوا، بخشهای خصوصی، مردم و ... باید کمکش بکنند و همه از دولت حمایت کنند.

,

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه بیمارستان شهدای هفتم تیر گفت: در دی ماه 94 رییس جمهور 90 میلیارد تومان در نظر گرفت که 40 میلیارد از آن تخصیص یافته و مابقی در حال پیگیری است.

,

علیجانی خبر داد: بیمارستان میلاد2 با قول مساعدی که آیت الله ری شهری برای تهیه زمین این بیمارستان داده اند، بزودی کلنگ زنی می شود.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه