اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل تعاون هرمزگان:

۲۰ درصد از حقوق و مزایای مصوب شورای عالی کار به مددجویان پرداخت می‌شود

۲۰ درصد از حقوق و مزایای مصوب شورای عالی کار به مددجویان پرداخت می‌شود
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: در راستای توجه به مددجویان کم درآمد زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی، مستمری این افراد از ابتدای امسال افزایش یافته و درحال حاضر براساس مصوبه کمیسیون تلفیق، ۲۰ درصد از حقوق و مزایای مصوب شورای عالی کار و تامین اجتماعی، مازاد بر دریافتی قبلی به این افراد پرداخت خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ساحل؛ محمدعلی سلیمی امروزسه شنبه در نشستی برنامه‌های دولت برای جامعه اقشار پذیربهزستی و مدجویان کمیته امداد هرمزگان اظهار داشت: افزایش مستمری مددجویان که در قانون برنامه ششم توسعه آمده یکی از پیشنهادات وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی است که در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دستور کار هیات دولت قرار گرفت و با لحاظ شدن این کار در برنامه ششم توسعه و انجام کارهای کارشناسی و تامین منابع مالی از ابتدای امسال محقق شد و این افزایش مستمری به حساب مستمری بگیران نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی واریز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل, برنامه‌های,

وی ادامه داد: بر مبنای این افزایش، میزان مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی به یک نفره از محل اعتبار دستگاه اجرایی تحت پوشش 530 هزار ریال و از محل هدفمندی یارانه ها، 950 هزار ریال می باشد.

,

مدیرکل تعاون هرمزگان بیان داشت: برهمین اساس خانوارهای 2 نفره از محل اعتبار دستگاه اجرایی تحت حمایت 610 هزار ریال و از محل هدفمندی یارانه ها یک میلیون و 890 هزار ریال، خانوارهای سه نفره در مجموع سه میلیون و 250 هزار ریال و خانوارهای چهار نفره چهار میلیون و 180 هزار ریال و خانوارهای پنج نفره نیز در مجموع چهار میلیون و 650 هزار ریال، دریافت می‌کنند.

, می‌کنند,

سلیمی با بیان اینکه این افزایش به همراه دریافت یارانه ای است که به خانوارهای تحت پوشش تعلق می گیرد، اظهار داشت: این درحالی است که تا پیش از آن میزان مستمری که مددجویان بهزیستی و کمیته امداد بسته به تعداد خانوارشان دریافت می‌کردند، حدود ۵۰ تا ۸۰ هزار تومان بود اما درحال حاضر بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، ۲۰ درصد از حقوق و مزایای مصوب شورای عالی کار و تامین اجتماعی ، مازاد بر دریافتی قبلی به این افراد پرداخت خواهد شد.

,

انتهای پیام/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه