اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری:

اساتید دانشگاه پا در نعلین علما نگذارند/خطر قرارگیری نامحرمان در مسندهای اجرایی

اساتید دانشگاه پا در نعلین علما نگذارند/خطر قرارگیری نامحرمان در مسندهای اجرایی
آیت الله سیدصابر جباری گفت: دانشجویان نباید بی تفاوت به مسائل باشند، نباید اجازه دهند هر استادی هر حرفی را که دلش می خواهد بزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از بلاغ، سیدصابر جباری در خطبه های نماز جمعه این شهرستان، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: خداوند همه‌ی انسان ها را به تقوا توصیه کرده، چرا که تقوا از جمله صفاتی است که هم مسلمان و هم غیر مسلمان باید آن را رعایت کنند.

وی با تأکید بر اینکه باید مواظب کتاب خدا، اخلاق مردم و فرهنگ عمومی باشیم، افزود: چرا امروز خانواده‌ها دختران 10-12 ساله‌ی خود را به بهانه‌ی اینکه هنوز بالغ نشدند در حالی که بالغ هستند، با حجاب آنچنانی به بیرون می‌آورند؟ چرا جوانان سگ بغل می کنند؟ این‌ها همه خواسته‌ی دشمنان اسلام است و آنها به دنبال همین هستند.

امام جمعه بهشهر به مواظبت از جامعه اشاره کرد و ادامه داد: هر کس را باید در جایگاه خودش ببینید، قرار گرفتن نامحرمان در مسند اجرایی کارها خطرناک است، مواظب باشید اگر نامحرمان ظاهر خود را درست کردند و ظاهرصلاح شدند در مواقع حساس نیش خود را نیز می زنند.

جباری خاطرنشان ساخت: همان مشکلاتی که پیامبر اسلام(ص) در زمان خود داشت، امروز کشور ایران به آن گرفتار است، امروز هم جاسوسی، پیوند خوردن با منافقین، حصر در شعب ابی طالب، گریبان گیر ایران است، فقط به این دلیل که امام و مردم ایران از همان روز اول شعار نه شرقی و نه غربی سر دادند و دشمان هم می خواستند دین اسلام نباشد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همه‌ی دنیا می داند که موضوع دشمنی شما اصلاً حقوق بشر، فناوری هسته‌ای و داستان قصاص نیست بلکه شما به دنبال حذف اسلام هستید.

خطیب جمعه بهشهر خطاب به دشمنان گفت: برای شما که زنان باردار را اعدام الکتریکی می کنید، در اکراین لشکرکشی می کنید، عروسی را به عزا تبدیل می کنید و هواپیمای مسافربری ما را با آن همه مسافر در هوا منفجر می کنید، حقوق بشر معنا ندارد.

وی تأکید کرد: دشمنان به دنبال این هستند که اعتقادات ما را از بین ببرند و باید حواس‌مان جمع باشد، اگر نظام جمهوری اسلامی ایران آسیب ببیند، دیگر اسلامی نمی ماند.

جباری از همگان خواست که از فرصت طلایی ماه رمضان با قرائت قرآن و استغفار استفاده کنند و در ارتقای معنوی خود بکوشند و آداب و اخلاق که فرهنگ یک جامعه بوده را رعایت کنند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: اگر آداب و اخلاق نباشد، مثل جامعه امروزی غرب می شود که با زیر پا گذاشتن اخلاق و ادعای نظم نوین جهانی دست به هر جنایتی می زند و تمام تلاش استکبار به سرکردگی آمریکا این است که اخلاق و فرهنگ جامعه ما را با ترویج بی بندوباری و بدحجابی از بین ببرد.

امام جمعه بهشهر با اشاره به حدیث نبوی، ابراز داشت: مدیران در گزینش نیروها مواظب باشند، امورات مسلمین را به نااهلان نسپارند، با مردم مأنوس باشند و اگر اشتباهی کردند، عفو و احسان کنند.

جباری در پایان تأکید کرد: دانشجویان نباید بی تفاوت به مسائل باشند، نباید اجازه دهند هر استادی هر حرفی را که دلش می خواهد بزند، نباید برخی اساتید پا در نعلین علما بگذارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  , بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه