logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد:

کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران رسالت خود را در مصداق اقتصاد مقاومتی انجام داد

کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران رسالت خود را در مصداق اقتصاد مقاومتی انجام داد
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد گفت: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران رسالت خود را در مصداق اقتصاد مقاومتی انجام داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد، اختتامیه سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با حضورمحسن سریانی رییس انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران، مجید ابن علی رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد، مهمانان خارجی و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.


تشخیص الگو شاخه‌ای از مبحث یادگیری ماشینی است. می‌توان گفت تشخیص الگو، دریافت داده‌های خام و تصمیم گیری بر اساس دسته‌بندی داده‌ها است. بیشتر تحقیقات در زمینه تشخیص الگو در رابطه با «یادگیری نظارت شده» یا «یادگیری بدون نظارت» است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
, ,

 

,

روش‌های تشخیص الگو، الگوهای مورد نظر را از یک مجموعه داده‌ها با استفاده از دانش قبلی در مورد الگوها یا اطلاعات آماری داده‌ها، جداسازی می‌کند.

الگوهایی که با این روش دسته‌بندی می‌شوند، گروه‌هایی از اندازه‌گیری‌ها یا مشاهدات هستند که نقاط معینی را در یک فضای چند بعدی تشکیل می‌دهند.
 

,
,
,
,
, ,




این ویژگی اختلاف عمده تشخیص الگو با تطبیق الگو است، که در آنجا الگوها با استفاده از موارد کاملاً دقیق و معین و بر اساس یک الگوی مشخص، تشخیص داده می‌شوند. تشخیص الگو و تطبیق الگو از بخش‌های اصلی مبحث پردازش تصویر به خصوص در زمینه بینایی ماشین هستند.



مجید ابن علی در آیین این برنامه طی سخنانی ضمن قدر دانی از حاضرین و عوامل اجرایی کنفرانس، گفت: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران رسالت خود را در مصداق اقتصاد مقاومتی انجام داد.

همچنین در پایان مراسم از مقالات و پوسترهای برتر با اهدای لوح تجلیل شد.

 لازم به ذکر است، در این همایش از 110 مقاله و پوستر پذیرفته شده، 3 مقاله شفاهی به زبان فارسی،3 مقاله شفاهی به زیان انگلیسی،یک  پوستر به زبان فارسی و یک پوستر به زبان انگلیسی ارائه شد.

گفتنی است،  این کنفرانس به مدت دو روز با هدف فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر، ایجاد بستر مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، گسترش دانش موجود در زمینه پردازش تصویر و الگو و تبادل ایده‌های جدید توسط صنعتگران و پژوهشگران برگزار شد.



انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه