اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده انتظامی استان:

باند کلاهبرداری فروش خودروهای خارجی در قزوین منهدم شد

باند کلاهبرداری فروش خودروهای خارجی در قزوین منهدم شد
فرمانده انتظامی استان قزوین از انهدام باند کلاهبرداری از شهروندان به بهانه فروش خودرو های خارجی بدون پرداخت عوارض گمرکی و زیر قیمت بازار در قزوین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مهدی محمودی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: در پی شکایت چند شهروند مبنی بر کلاهبرداری توسط افرادی در یکی از نمایشگاه های شهر قزوین موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


این مقام ارشد انتظامی افزود: با بررسی و تحقیقات انجام گرفته توسط ماموران مشخص شد افرادی در یکی از نمایشگاه‌های شهر قزوین با این بهانه که خودروهای خارجی را بدون گمرگ از چابهار وارد و زیر قیمت بازار به فروش می‌رسانند خریداران را تطمیع و با دریافت پول خودرو را بعد از مدتی بدون ارائه سند تحویل مشتریان می‌دادند.

وی ادامه داد: هیچ خودرویی از چابهار بدون پرداخت عوارض گمرگ توسط کلاهبرداران وارد نشده است.

محمودی بیان کرد: کلاهبرداران پس از دریافت پول، خودروی خارجی خود را تحویل خریدار و پس از گذشت مدتی مالک خودرو با اخذ دستور قضایی توقیف خودرو، خریداران را تهدید به انعقاد قولنامه اجاره ای به بهانه مشخص شدن تکلیف خودرو و انتقال سند می‌کردند.

وی تصریح کرد: با بررسی کامل و روشن شدن ابعاد گسترده این جرم سازمان یافته متهمان به تعداد پنج نفر شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر و به پلیس آکاهی منتقل شدند.

این مسئول با اشاره به اینکه متهمان از سه نفر از شهروندان مبلغ دو میلیارد و 500 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بودند، عنوان کرد: متهمان در بازجوئی فنی کارآگاهان پلیس آگاهی به بزه و جرم انتسابی اعتراف و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و قرار مناسب قانونی برای آنان صادر شد.

وی از شهروندان خواست؛ افرادی که به این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند جهت پیگیری موضوع به پلیس آگاهی استان مراجعه کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه