به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس شفقی در گفتگو با ۸دی، با اشاره به این نکته که فرمانداری مجری قانون انتخابات به نحو احسن است، اظهار داشت: تمام تلاش فرمانداری رشت بر این است تا انتخاباتی سالم و پر شور را برگزار کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,وی بر حضور حداکثری در انتخابات ۲۹ اردیبهشت تأکید کرد و افزود: ما وظیفه داریم تا سازکار های لازم را فراهم کنیم تا شاهد حضور همه جانبه مردم شهرستان پای صندوق های رأی باشیم.
,فرماندار شهرستان رشت با اشاره به گمانه زنی ها مبنی بر تغییر فرم”ح” ماده ۲۹ قانون نظارت بر انتخابات شوراها، گفت: فرمانداری ها هیچ نقشی در تغییر ساز و کار ها و تغییر فرم ها ندارند و اینکه گفته می شود ما تغییری در ماهیت فرم ها به وجود آورده ایم و موادی از آن را حذف کرده ایم، صحت ندارد.
,شفقی در ادامه اظهار کرد: تمامی سامانه ها و فرم های پیش نویس در امر انتخابات توسط ستاد مرکزی برگزاری انتخابات وزارت کشور صورت می گیرد.
,وی با رد ادعای تغییر در فرم ها توسط فرمانداری متذکر شد: افرادی که ادعا می کنند فرم ها توسط فرمانداری اصلاح و یا تغییر داده شده یقینا اطلاعات کافی در خصوص ساز و کارهای انتخابات ندارند.
,فرماندار رشت با تاکید بر اینکه باید همهی تمرکز بر اصل برگزاری انتخابات و حضور حداکثری مردم باشد، اظهار کرد: نباید توجه مردم را به حاشیه ها کشاند و آنها را به غیر از برگزاری انتخاباتی سالم متوجه کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه